|
lejenica
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jun 15, 2007, 14:40:38 » |
|
što bi cOl... rekla he,he...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jun 15, 2007, 19:19:47 » |
|
hehe... hehe... hvala na pominjanju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jun 16, 2007, 13:08:30 » |
|
neka da nas ne uklone..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jun 16, 2007, 14:34:20 » |
|
e i onom mandi bih svasta rekla... retard
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jun 16, 2007, 14:43:08 » |
|
reci mu slobodno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jun 16, 2007, 16:06:39 » |
|
Meni je odvratna ona Milka Canić....nije da je voditeljka, ali je SUPERVIZOR.... Rech u slagalici: Rasprmpachiti A Milka: "Prihvata se"
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #37 poslato: Jun 16, 2007, 16:08:03 » |
|
mene nervira natasa miljkovic
Nemoj Natu da mi dirash. Dobra je riba
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jun 16, 2007, 16:12:06 » |
|
Natasa seljanka, a niko me ne nervira kao Olja Beckovic, ta zena je takav smarac i toliko je glupa da je to za medalju ne znam kako joj niko nije urucio nista slicno... Jos kad moj cale gleda onu njenu retardiranu emisiju...aaa... A Milka Supervizor hahhaahah
Olja Beckovic na "NAJOBJEKTIVNIJOJ TELEVIZIJI U SRBIJI"- rekli pre 3 dana retardi, mozhete li da zamislite. U svakoj trecoj emisiji ona i Tadic sami, i ona ga zove BOKI. ALOOOO malo profesionalnosti. Vidi se na koju stranu vuche kada u emisiju svake nedelje ukljuchuje svih 10 glasacha LDP.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jun 16, 2007, 16:15:36 » |
|
Sanja Marinković koja svršava svaki put kad neko nekome izjavi ljubav i to "Miiiiiiiiiilaneeeeeeeeeeeeeeee, kao je to slaaaaaaaaaaaatko, mmmmmmmmmm......."
A oni njihovi "spontani" gedzevi, ona prozivanja shto im 50 likova pishe tekst, ma idi bre.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jun 16, 2007, 16:21:34 » |
|
meni je ubedljivo najljigavja ena u kompletu sa markom.
A Marko nebi trebao ni krave na pashu da vodi a ne TV emisiju. Pola sata chita ono i pita: "aaaaaaa... odakle dolazish" "iz beograda" "a!" i onda opet chita onu glupost i kazhe: "aaaa... imash li nekoga u publici" "imam roditelje" "Ok, a sad cemo da chujemo pesmu nashe takmicharke...(opet chita onog stojka)...Sanje"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jun 16, 2007, 16:23:16 » |
|
Malo me nervira kao voditelj, ali je odlichan glumac. Dobro je odigrao viljushku u LSLG
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jun 16, 2007, 17:50:49 » |
|
Malo me nervira kao voditelj, ali je odlichan glumac. Dobro je odigrao viljushku u LSLG sto se radi od ratnih filmovaaaa... dosle zene da farbaju jaja......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jun 16, 2007, 20:38:55 » |
|
Na kojem je on programu?? Malo me nervira kao voditelj, ali je odlichan glumac. Dobro je odigrao viljushku u LSLG
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jun 16, 2007, 21:50:10 » |
|
Ma mene nerviraju emisije u globalu, vecina je sranje. Ne znam kako se zove ali preziva se Adanja-Polak, e ona mene tako NERVIRA uf tukla bi je...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
|