spartacus
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jul 22, 2007, 09:16:55 » |
|
glumim transformersa ili gledam film?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jul 22, 2007, 09:53:59 » |
|
Mislim na: skak'o po sobi i glumeo Optimus Prime-a!! He he. Veseli Sparta.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jul 22, 2007, 11:54:02 » |
|
transformers
jao rece mi bato da je mnogo super odradjen film... jeste...bas je dobro odradjen! koliko je dobro odradjen ostavio je utisak na mene da sam citav dan skak'o po sobi i glumeo Optimus Prime-a Kol'ko godina imash, 'leba ti?
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Dr Koks
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jul 22, 2007, 20:32:11 » |
|
Die Hard 4 ,,, gledao sam u bioskopu i film mi je odlican ,,, samo su ameri na kraju malo zeznuli film i preterali sa onim skakanjem na avion, ali ni to nije pokvarilo utisak o filmu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DAVITKOVIC
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jul 23, 2007, 11:07:22 » |
|
Juce sam pogledao Taxi 4 i extra je!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
damiroca
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jul 23, 2007, 18:35:04 » |
|
Sinoc sam pogledao VACANSY (Motel - po buvljackom prevodu?) sa smorenom Kejt Bekinsejl i njenim na-ivici-nervnog-sloma anonimnim i nepoznatim muzem i... nisam nesto odusevljen... imam dobrih psiholoskih caka, ali ono... kraj je chak gori od najgoreg klishea, a vec o kvalitetnim savremenim hororima da ni ne pishem...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jul 24, 2007, 06:02:34 » |
|
Joj,neki vampirski,stvarno ih gotivim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 24, 2007, 08:32:29 » |
|
harry poter and the order of the phoenix
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jul 24, 2007, 08:35:01 » |
|
ihhhh....nije to nista! fora je bila kad sam spidermana gledao
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 24, 2007, 13:45:09 » |
|
ihhhh....nije to nista! fora je bila kad sam spidermana gledao sigurno si lepio super lepak na ruke i lepio se za plafon...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jul 24, 2007, 15:33:42 » |
|
kako decko poznje tehniku...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jul 24, 2007, 21:09:51 » |
|
AXA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #74 poslato: Jul 25, 2007, 21:01:16 » |
|
FK tehnichari
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|