|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1036 poslato: Jul 12, 2007, 21:04:33 » |
|
Rekao sam da bi mi rado videla ledja
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #1038 poslato: Jul 13, 2007, 12:17:02 » |
|
popila kafu....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1039 poslato: Jul 13, 2007, 13:39:13 » |
|
i da sam iz pakla izasla! hm...to nije istina! Ne izashla, nego da si isterana zbog losheg vladanja
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #1040 poslato: Jul 13, 2007, 14:37:14 » |
|
i da sam iz pakla izasla! hm...to nije istina! Ne izashla, nego da si isterana zbog losheg vladanja a ti odmah skocio za njom
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1041 poslato: Jul 13, 2007, 14:51:02 » |
|
Ja iz raja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jonika
|
|
« Odgovor #1042 poslato: Jul 13, 2007, 15:53:43 » |
|
kuvam kafu
|
|
|
Sačuvana
|
Covek ne umire onda kada prestane da dise, vec kad ne moze da zavoli vise!!!
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #1043 poslato: Jul 13, 2007, 16:05:50 » |
|
kuvam kafu
skuvaj i meni jednu, please
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #1044 poslato: Jul 13, 2007, 16:07:38 » |
|
odoh da jedem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ser_duka
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #1045 poslato: Jul 13, 2007, 19:22:40 » |
|
driblam pacijente na radiu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1047 poslato: Jul 13, 2007, 20:41:23 » |
|
peezdim! Nema majci JSO da se poruchi preko neta, a hteo sam da poklonim ortaku za rodjendan!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #1048 poslato: Jul 13, 2007, 21:01:12 » |
|
Šizim od ovog glupog, dosadnog i presporog sezampro-sra...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1049 poslato: Jul 13, 2007, 21:05:19 » |
|
to je ono "ko te ima taj te nema" internet paket. Ja sam imao taj pre par meseci i nemam vishe, hvala Bogu! Kako shkola Shkorpijice? Ko ce mene da brani ako ne zavrshish shkolicu?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|