|
Њавица
|
|
« Odgovor #6901 poslato: Jul 09, 2008, 01:56:53 » |
|
размишљам ....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6902 poslato: Jul 09, 2008, 02:02:58 » |
|
Sinula sam se u sto... u dete mu 'bem...boliiiii
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #6903 poslato: Jul 09, 2008, 07:02:48 » |
|
budim komshiluk.....sunce im njihovo, konachno je doslo mojih 5 minuta.....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #6905 poslato: Jul 09, 2008, 12:44:01 » |
|
сам се пробудила ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6906 poslato: Jul 09, 2008, 13:38:05 » |
|
Ustadoh...a jos bih mogla da spavam breeeee.......
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6910 poslato: Jul 09, 2008, 14:19:51 » |
|
Alisa kako si nam ti danas? Cekam da mi moji donesu cigare,jer polako ali sigurno pocinjem da odlepljujem.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #6911 poslato: Jul 09, 2008, 14:26:33 » |
|
Alisa kako si nam ti danas? Cekam da mi moji donesu cigare,jer polako ali sigurno pocinjem da odlepljujem. heh kao što vidiš GLADNO.... ajd ljubavi ne daj se....hehe
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6912 poslato: Jul 09, 2008, 14:31:46 » |
|
Polako ali sigurno.... Jos kafu nisam popila....
Pa ludo uzmi jedi nesto....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6914 poslato: Jul 09, 2008, 14:52:00 » |
|
Skuvala sam najodvratniju kafu na svetu....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|