***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #8985 poslato: Septembar 27, 2008, 19:48:37 » |
|
veceram.....
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #8986 poslato: Septembar 28, 2008, 03:44:29 » |
|
Dodjoh kuci...jooooooooooj sto sam se vrh provela
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #8987 poslato: Septembar 28, 2008, 13:48:01 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #8988 poslato: Septembar 28, 2008, 16:40:07 » |
|
Sam ustala...
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #8990 poslato: Septembar 28, 2008, 17:44:44 » |
|
Se nerviram oko msn-a
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #8991 poslato: Septembar 28, 2008, 17:49:35 » |
|
;D se smejem...slusam mjuzu,razmisljam dal da odem na kaficu do v.banje....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #8992 poslato: Septembar 28, 2008, 18:09:47 » |
|
Doruckujem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #8993 poslato: Septembar 28, 2008, 18:16:57 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #8994 poslato: Septembar 28, 2008, 21:17:09 » |
|
evo gledam neke zanimljivosti o Operaciji Trijumf
*Prva ekskluziva „Operacije Trijumf”, koja počinje u ponedeljak na televiziji B92, biće nastup američke pop pevačice Anastazije, koja će na otvaranju premijerno izvesti novi singl. U večeri otvaranja čućemo i Dina, Karolinu Gočevu, Sergeja Ćetkovića, Jelenu Rozgu, kao i sastav „Let 3”. Za naredne gala koncerte organizatori planiraju da dovedu i Mariju Šerifović, Severinu, Dina Merlina, Harija Mata Harija, „Prljavo kazalište”, Džibonija, „Lajbah”, Zdravka Čolića...* *Za karijeru pobednika pobrinuće se svetska producentska kuća „Universal“, dok će voditelji programa biti Nikolina Pišek, Milan Kalinić i Ana Mihajlovska. Dodatne emisije „Najgori od svu decu“ vodiće Marijana Mićić i Dragan Marinković - Maca, dok će emisiju „Operacija trijumf - mozak“ voditi Sanja Rajković-Jovanović.*
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #8995 poslato: Septembar 28, 2008, 22:23:37 » |
|
Kapiram da se jos nisam razbudila
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #8999 poslato: Septembar 29, 2008, 00:04:26 » |
|
dodjoh kuci i slusam ziku....