Emilija
Member
Van mreže
|
|
« poslato: Jun 12, 2007, 13:54:16 » |
|
Koji je Vas omiljeni Predmet u skoli eto zavrsava se jos jedna skolska godina i svima se skola smucila pa da vidm da li neko uopste voli neki predmet voli?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jun 12, 2007, 17:11:24 » |
|
Hemija definitivno... Zato i upisujem farmaciju ili hemiju... Ali najzabavnije je bilo na fizici jer nam je profa bio super!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
*marina*
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jun 12, 2007, 18:51:36 » |
|
Bios..... to cu i da studuram....
|
|
|
Sačuvana
|
"...i ne znam kako razum može ljubavi odoljeti, imat dušu,a ljepotu njenu ne zavoljeti....to je tajna koju čuvam, koja me je vodila, da je ljubav moja NEPOBJEDIVA..." Gibonni
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jun 12, 2007, 21:11:08 » |
|
Bilogiju uopste ne volim... Ne znam zasto jer sam u osnovnoj trebala i na takmicenje da idem, a onda u gimn. nista... Ali zato hemiju nisam volela a sada...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jun 12, 2007, 21:12:14 » |
|
ja ne znam za takvo nesto!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jun 12, 2007, 21:33:02 » |
|
da,da... nema dobrog predmeta... Mozda BosanSKi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jun 16, 2007, 14:40:09 » |
|
engleski... uhhh nikad mi nije bilo jasno kako neko moze da voli fiziku, bilogiju i geografiju......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jun 16, 2007, 20:54:15 » |
|
Ni meni... Pitate se zasto volim Bosanski?? Zbog nastavnice: ODLIČNA JE, razumije sve naše potrebe... ZAKON!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jun 16, 2007, 20:58:00 » |
|
Engleski...i to zbog moje fenomenalne profesorke... A zamrzla sam matermatiku zbog profesorke....
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jun 16, 2007, 21:00:49 » |
|
Iako znam engleski kao da sam 4. srednje, (idem već 5-6 god. na kurs), mrzim engleski zbog SANJE... Koza kurvasta!!!! A, matematika - SAMIRA... GROZNO!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
issy-the-Genius
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jun 18, 2007, 20:22:50 » |
|
Omiljeni predmet?? 1. Matematika 2. Matematika 3. Matematika pa poslije ova 3 predmeta je MATEMATIKA........ E i da ne zaboravim matematiku...
|
|
|
Sačuvana
|
The DJ is my bodyguard !
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 18, 2007, 23:21:20 » |
|
Omiljeni predmet?? 1. Matematika 2. Matematika 3. Matematika pa poslije ova 3 predmeta je MATEMATIKA........ E i da ne zaboravim matematiku... Blago tebi kad je tooliikoo volis... i ja sam nekada...davno...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
mladi-ljubavnik
|
|
« Odgovor #13 poslato: Avgust 31, 2007, 23:55:47 » |
|
ja od svih predmeta u skoli najvise volim zvono.....
|
|
|
Sačuvana
|
" Noćas sam ti opet sam..... Da me barem nešto udari... Biće rata kažu svi... A ja ću umreti od ljubavi.... "
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #14 poslato: Septembar 01, 2007, 12:40:03 » |
|
matish je socks. fizika je zakon.i srpski.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|