daxi
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jun 15, 2007, 21:31:17 » |
|
Bog je prvo stvorio Adama
i to znaci da su plavuse glupe? ?? ne to znaci da je uvidjeo da su muskarci pametniji od zena zato sto smo lepse i pametnije, i slatke i najbolje
da ste ljepse i sladje to se slazem ali pametnije ne mora da znaci zar nisi pricao o plavusama a ne o zenama uopste. i niste pametniji
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jun 15, 2007, 21:32:15 » |
|
daxi, hvala sto nas podrzaVAS
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jun 15, 2007, 21:33:42 » |
|
Bog je prvo stvorio Adama
i to znaci da su plavuse glupe? ?? ne to znaci da je uvidjeo da su muskarci pametniji od zena zato sto smo lepse i pametnije, i slatke i najbolje
da ste ljepse i sladje to se slazem ali pametnije ne mora da znaci zar nisi pricao o plavusama a ne o zenama uopste. i niste pametniji sad sam pricao uopste o zenama dokazi da nsimo pametniji
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jun 15, 2007, 21:35:08 » |
|
JER TI TO MENI ILI DAXI
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Homer Simpson
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jun 15, 2007, 21:37:17 » |
|
Da je zena dobra i Bog bi je imao!
|
|
|
Sačuvana
|
Nasmesi se, to je druga najlepsa stvar koju mozes da uradis sa svojim usnama!! Moderator nije privilegija vec obaveza!
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jun 15, 2007, 21:37:57 » |
|
JER TI TO MENI ILI DAXI
odvjema bravo Homer
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jun 15, 2007, 21:38:23 » |
|
*obadvjema
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #37 poslato: Jun 15, 2007, 21:40:39 » |
|
prvo cu da dokazem da lupas. ja sam plavusa a pametna sam. drugo vama nista drugo ne staje u glavu jer ste sexualno optereceni i samo mislite o sexu trece svi ste isti jer jurite samo fuksice i devojke sa dekolteom i kratkom suknjom e to je dokaz da niste pametni jer vas one uvek otkace jer ih smorite posle dva dana cetvrto j.e.b.e.t.e sve sto vam se ponudi
i ovo sve dokazuje da su devojke pametnije jer su cista suprotnost ovoga
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jun 15, 2007, 21:41:49 » |
|
SLAZEM SE A TI STEFANE, STA SAD MISLIS O ZENSKOM RODU
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jun 15, 2007, 21:43:26 » |
|
daxi, hvala sto nas podrzaVAS
treba da se drzimo zajedno jer nas napadaju sa svih strana... ja mislim da imaju neke komplekse sto se tice zena. ZASTO STALNO SPOMINJETE BOGA? NEMATE DRUGE ARGUMENTE?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jun 15, 2007, 21:45:32 » |
|
PA VEROVATNO KAD SU U FRCI ONDA GA SE SETE
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jun 15, 2007, 21:46:57 » |
|
prvo cu da dokazem da lupas. ja sam plavusa a pametna sam. drugo vama nista drugo ne staje u glavu jer ste sexualno optereceni i samo mislite o sexu trece svi ste isti jer jurite samo fuksice i devojke sa dekolteom i kratkom suknjom e to je dokaz da niste pametni jer vas one uvek otkace jer ih smorite posle dva dana cetvrto j.e.b.e.t.e sve sto vam se ponudi
e pa vidis nisi u pravu nisu svi muskarci isti...upravo citas poruke od jednog muskarca koji uopste nije sexualno opterecen SLAZEM SE A TI STEFANE, STA SAD MISLIS O ZENSKOM RODU
Natasa ja mislim sve najbolje o zenama i hvala Bogu sto je stvorio takvo bice Ali ako ja kazem da su muskarci pametniji to ne znaci da su zene glupe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jun 15, 2007, 21:49:04 » |
|
ok samo kad bi objasnio sta si sad reko bilo bi ok
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Homer Simpson
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jun 15, 2007, 21:50:14 » |
|
Alo bre cure sta se lozite, ovo je bre samo jedna sala! A da smo optereceni sexom to nije istina Kad bi ga vise imali nebi toliko vapili za njim!
|
|
|
Sačuvana
|
Nasmesi se, to je druga najlepsa stvar koju mozes da uradis sa svojim usnama!! Moderator nije privilegija vec obaveza!
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jun 15, 2007, 21:52:03 » |
|
e pa vidis nisi u pravu nisu svi muskarci isti...upravo citas poruke od jednog muskarca koji uopste nije sexualno opterecen da li? e pa ne znam koliko imas godina, al svejedno, mislim da takav muskarac ne postoji...
|
|
« Poslednja izmena: Jun 15, 2007, 21:54:38 daxi »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|