marsovche
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jul 09, 2007, 01:57:53 » |
|
Prevod biblije za homoseksualce:...i bog stvori Adama i Stevu.
Statistika-to je nauka koja dokazuje da ces,ako te sekirom podele na dva dela,u proseku biti mrtav.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jul 09, 2007, 02:00:34 » |
|
po wc-u ovde su se i najhrabriji usrali
ne otvaraj, razvijam film. itt
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jul 18, 2007, 00:32:28 » |
|
Srbi su najzdravija nacija-na svom grbu imaju cak 4 Ce vitamina!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jul 18, 2007, 14:51:06 » |
|
Neko je u sremskoj napisao " Sloboda za zhivotinje" a neko ispod dopisao "pushi qrac".
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jul 18, 2007, 23:34:03 » |
|
Evo par dobrih:
-KADA SIN LICHI NA OCA TO JE GENETSKI FAKTOR,A KADA LICHI NA KOMSHIJU ONDA JE TO - UTICAJ SREDINE
-RAZLIKA IZMEDJU TOALET PAPIRA I MUSHKARCA JE U TOME SHTO ZENA NIKADA NECE POLJUBITI TOALET PAPIR POSLE UPOTREBE
-MED JE NAJBOLJE SREDSTVO ZA BRZO MRSAVLJENJE.POD USLOVOM DA GA UZIMASH DIREKTNO IZ KOSHNICE
-TAKVU RETKOST ODAVNO NISAM VIDEO.A ONDA SAM PUSTIO VODU
-PAS I KONJ SU NAJVERNIJI CHOVEKOVI PRIJATELJI.ZENA JE NA IZVANREDNOM TRECEM MESTU
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jul 20, 2007, 02:55:07 » |
|
Ne panicite ako vidite muvu u supi.Ne moze jedna muva da vam pojede mnogo.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jul 20, 2007, 03:08:24 » |
|
Ne panicite ako vidite muvu u supi.Ne moze jedna muva da vam pojede mnogo.
Jao...jao... xexexe... kako je extra... ijao... hehehe...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jul 21, 2007, 01:03:53 » |
|
Biti 500 godina pod Turcima - e,to se zove dobar sex!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jul 21, 2007, 16:24:29 » |
|
DEFINICIJA SEXA : OOP.....PRC.....AAH.....SHTRC........
|
|
« Poslednja izmena: Jul 21, 2007, 16:26:20 Lexxxigon »
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jul 21, 2007, 16:27:50 » |
|
@HAOS@-to je kada muslimani objashnjavaju budistima zashto ih katolici shtite od pravoslavaca........
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jul 21, 2007, 16:51:04 » |
|
@HAOS@-to je kada muslimani objashnjavaju budistima zashto ih katolici shtite od pravoslavaca........
XAXAXAXAXA Da im nije njih... Gde bi nama bio kraj...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jul 21, 2007, 23:23:51 » |
|
@CIVILIZACIJA@-To je kada dva majmuna izlemaju treceg zato shto se majmunishe....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jul 22, 2007, 20:48:19 » |
|
Kолумбо, јебем те радознала ...
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jul 24, 2007, 03:27:53 » |
|
Sta je civilizacija? Covekov put od pecine do atomskog sklonista.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jul 24, 2007, 13:26:18 » |
|
Kолумбо, јебем те радознала ...
VAISTINU
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|