lejenica
|
|
« Odgovor #975 poslato: Jul 21, 2007, 15:03:42 » |
|
upijajućeg kapaciteta koji...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #976 poslato: Jul 21, 2007, 15:10:39 » |
|
je zadivio i zaprepastio...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #977 poslato: Jul 21, 2007, 16:10:14 » |
|
cak i velikog...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #978 poslato: Jul 21, 2007, 16:47:59 » |
|
vezira koga je...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #979 poslato: Jul 21, 2007, 16:49:39 » |
|
na sred njive..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #980 poslato: Jul 21, 2007, 16:51:29 » |
|
udario jedan strasni...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #981 poslato: Jul 22, 2007, 01:13:09 » |
|
mutirajuci komarac...........
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #982 poslato: Jul 22, 2007, 02:17:55 » |
|
i preneo mu virus,zbog koga je vezir umislio da je...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #983 poslato: Jul 22, 2007, 11:55:53 » |
|
sida, ali nije...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #984 poslato: Jul 22, 2007, 11:58:29 » |
|
vec pobesneli vuk.............
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #985 poslato: Jul 22, 2007, 12:40:31 » |
|
koji je cheljustima rastrgao...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nikola_07bel
|
|
« Odgovor #986 poslato: Jul 22, 2007, 15:40:23 » |
|
Zalutali svemirski brod......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #987 poslato: Jul 22, 2007, 17:00:21 » |
|
a onda sasvim mirno odšetao...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #988 poslato: Jul 22, 2007, 22:26:15 » |
|
i nastavio da...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #989 poslato: Jul 22, 2007, 22:53:43 » |
|
mirno i bezbrizhno...............
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|