honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« poslato: Jun 03, 2007, 02:18:29 » |
|
Iz nekog filma, serije, crtaca... Ja imam mnogo... What's up dock? I - Sad mu nije nista! Ubio si ga k'o zeca! I ma josss...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jun 03, 2007, 02:36:10 » |
|
south park : OMG THEY KILLED KENNY!!!! YOU BASTARDS!!!! simpsons: DOUH!
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
*marina*
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jun 03, 2007, 10:34:19 » |
|
Iz Shreka I sveeeeee rečenice koje kaže magare... D: Can I stay with you? S: Whaaat? D: Can I stay with you, pleeeeeeease? S: Of course!!! D: Really? S: No. i iz Madagaskara "just smile and wave, smile and wave....."
|
|
|
Sačuvana
|
"...i ne znam kako razum može ljubavi odoljeti, imat dušu,a ljepotu njenu ne zavoljeti....to je tajna koju čuvam, koja me je vodila, da je ljubav moja NEPOBJEDIVA..." Gibonni
|
|
|
milan990
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jun 03, 2007, 11:38:06 » |
|
iz Maratonaca kada zgaze kolima onog jadnika: -Pa tata,to je gospodin Rajkovic,sta mu je? -Sad mu nije nista i isto iz Maratonaca kada tog lika stavljaju u kola i onaj matori kaze: -Skljanjajte ga od mene-smrt je prelazna bolest! ima ih josh ima gomila samo ne mogu da se setim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jun 03, 2007, 13:57:43 » |
|
i iz Madagaskara "just smile and wave, smile and wave....." hahahahhaha, ta je jedna od najboljih koje mogu da se setim....
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jun 03, 2007, 14:05:41 » |
|
iz shreka kada pada kisa i magare : 'I'm melting, i'm meeeelting!!!!!!' a shrek: It's just rain! xaxaxaxaxaxaxa
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jun 07, 2007, 09:43:17 » |
|
iz Strsljena cini mi se: "Ziva je profesore, ziva i zdrava i liberalno vaspitana"
nemam pojma zbog cega ali volim kad ovo kaze.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jun 16, 2007, 23:07:06 » |
|
Ja nisam gledala strsljena...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jun 16, 2007, 23:08:33 » |
|
Iz Shreka I sveeeeee rečenice koje kaže magare... D: Can I stay with you? S: Whaaat? D: Can I stay with you, pleeeeeeease? S: Of course!!! D: Really? S: No. i iz Madagaskara "just smile and wave, smile and wave....." ISTO I MENI
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
*AnCiCa*
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jun 19, 2007, 00:30:10 » |
|
iz Maratonaca- E tako se to radi-kratko ali jebitacno.he he he Jeste tata,ubice ga Bili kao zeca
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
Sttevvan
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 19, 2007, 00:45:12 » |
|
Iz Radovana III Evoooooooooo Resenja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jun 19, 2007, 22:10:55 » |
|
Iz Munja: -"Slusaj mislim da bi bilo najbolje da se neko vreme ne vidjamo!' -Sto bre Mare? -"Pa vidis da nam ne ide covece!' -Pa dobro losa noc... -"Pa ti ne kapiras nije losa noc losa decenija lose, zesce losa..."
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
LeBronJames23
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #13 poslato: Jun 20, 2007, 00:59:00 » |
|
mislim da je iz munja -jel si me karao? -ne nisam ee...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #14 poslato: Jun 20, 2007, 01:53:22 » |
|
Fuuuuuuuundamentaaaalno obrati paznju na ponasanje rumenka radovan III u lajanje na zvezde, obozavam ih...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|