mrkva
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jul 05, 2007, 13:40:17 » |
|
'I see dead people' shesto chulo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jul 26, 2007, 02:28:43 » |
|
-swi tje me gedati i retji-too je onaj mawi,cijeg je oca pojeo MISH!-
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jul 26, 2007, 13:53:24 » |
|
SLECAS LI SE DOLI BELL posto ti je zec milja i po jest kad bi bilo budala ti nisi budala kolko dajes 5oo da si reko milja mogli bi pricat evo milja al ako bude bolastan oko cu ti izbit
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
Dr Koks
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 28, 2007, 00:43:40 » |
|
Meni je najjaca recenica ''Asta la vista baby ...'' ,,, mislim da svi znaju o kom je filmu rec.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
NaTaShA
Jr. Member
Van mreže
BIG KI$$ TO ALL
|
|
« Odgovor #35 poslato: Septembar 07, 2007, 23:06:17 » |
|
meni je extra ono iz "alo,alo" "i will say it only once" i iz ko to tamo peva "i tata bi sine"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #36 poslato: Septembar 08, 2007, 13:59:57 » |
|
Ona epizoda Silvestera kad trazi posao, pa kad postane dadilja... Silvester: Sto mu mifeva postao sam majka.... Hm... Ali macke ne nose jaja... Pile: Mama S: Nisam ti ja majka !!! P: Rodjace S: (odmahuje glavom) P: Daleki rodjace S: (opet odmahuje glavom) P: Strance S: (potvrdno klima glavom) P: Ja sam mali a mala deca ne razgovaraju sa strancima ( podize glavu i ode) S: (i on dig'o nos...) .... shvata da on mora da cuva pile i fijuuuu potrca za njim....
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Lukrecija B.
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #37 poslato: Septembar 14, 2007, 02:19:51 » |
|
Underground, Lazar Ristovski vodi paravojsku i nailazi vojnik medjunarodne "policije" i pita ga ko je on i šta radi tu...
VOJNIK: Za koga vi radite gospodine? RISTOVSKI: Nisam ja gospodin, druže. VoJNIK: Jel ima nekog iznad vas? RISTOVSKI: Ima. MOja zemlja. Jebem li ti majku fašističku.
Bolesna dobra rečenica.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan Beskrajno Snazan
|
|
« Odgovor #38 poslato: Septembar 18, 2007, 18:52:46 » |
|
Terminator ubija aligatore i sledi komentar ''Ti si jedna tasna''
inace nisam hteo da ponavljam Scareface Say hallo to my little friend
|
|
|
Sačuvana
|
People see like, a rail,a gap or like a wall,normal stuff...we see more than that...
|
|
|
Milan Beskrajno Snazan
|
|
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 08, 2007, 01:29:13 » |
|
bas sam gledao neki film i opet svarceneger sa mashine gunom roka okolo ljude dolazi do vrata-razvaljuje i onda sledi cuveno''knock knock(kuc kuc)'' i pobije ih sve naravno,umro sam od smeha
|
|
|
Sačuvana
|
People see like, a rail,a gap or like a wall,normal stuff...we see more than that...
|
|
|
*AnCiCa*
|
|
« Odgovor #40 poslato: Oktobar 14, 2007, 23:28:39 » |
|
" I`ve always believe that the fear belongs to other people..weaker people... "
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
issy-the-Genius
|
|
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 15, 2007, 02:49:05 » |
|
``Je*o te onaj ko ti dade volan`` Maratonci a i na Radovana III ima mnooogo dobrih provala
|
|
|
Sačuvana
|
The DJ is my bodyguard !
|
|
|
Milan Beskrajno Snazan
|
|
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 15, 2007, 18:22:34 » |
|
''A ovi komarci ko rode jebotee,cim zatvorim oci napadaju me sa svih strana u nameri da me upropaste''
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #43 poslato: Novembar 07, 2007, 03:08:52 » |
|
Meni je smesno kad Svarceneger kaze u komandosu kad hoce da pusti onog sa stena da ga ubije a rekao je da ce ga zadnjeg ubiti, i ovaj ga tip pita da li ce ga pustiti posto je rekao da ce ga zadnjeg ubiti... A Svarc ce sa onim njegovim debilnim naglaskom:"I lie"... Ne umem ja tako dobro da objasnim ali ako je neko gledao film zna o cemu se radi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SerbWarrior
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #44 poslato: Januar 23, 2008, 01:04:31 » |
|
,,Najvece zadovoljstvo u zivotu mi je soranje,voleo bih da popijem 7 gajbi piva i da soram 7 dana bez prestanka!,, -Kad porastem bicu kengur!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|