honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jun 13, 2007, 18:55:44 » |
|
Musmulice, ne znam sta bi to moglo da znaci... Mozda te muci neki muskarac...pa bi ga ti tako stisnula i zgnjecila... ?? Nocas sam sanjala more...mesec...zvezde...i njega pored mene...e...do skoro to nije bio san...eee...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jun 15, 2007, 12:30:55 » |
|
oooooo........ ODLIČAN SAN....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jun 15, 2007, 12:38:16 » |
|
mene vec nocima kroz snove progoni jedna cura sa nebesko plavim ocima. budim se sav hepi, osecanje koje ne mogu da vam opishem!!!! sta bi to trebalo da znaci?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jun 15, 2007, 12:44:39 » |
|
Bas ne znam... Ali nemaš ni ti loše snove.... Mislim da je to nesto lijepo, mozda ces na kraju zavrsiti s takvom curom... Sta znas...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 15, 2007, 14:11:37 » |
|
da vidimo...ko me to sanjao? kazu da sam dobar na san!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jun 15, 2007, 19:20:49 » |
|
hehe... Ja...vjerovatno nisam... a i da jesam... ne sjećam se...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jun 16, 2007, 16:45:17 » |
|
Ja imam ludachke snove. Evo jednog. Ja sam kuci. Treba da odem u bolnicu,radja mi se sin Sav sam srecan pevam iz sve snage. Pokushavam da se setim kako mi devojka izgleda, i nishta. Uzmem neku sliku i ona je zamucena. Pojavi se moj ortak i kazhem mu ajde idemo treba sin da mi se rodi. On mi kaze "sta ti je, eno ga tamo". A mali ima 5 godina, stoji na vratima od sobe. Imao je plavu kosu koja je lichila na grivu. Sat mi je zvonio i ja sam se probudio sav srecan k'o da sam sina dobio LUDO
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jun 16, 2007, 20:50:30 » |
|
imas pravo, zaista loodo... Ne znam sta znaci...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jun 16, 2007, 21:06:41 » |
|
Opet sam ga sanjala....kako zalim sto to bese samo san... Bio je tu pored mene...glio me jako...i onda...je ...jednostavno otisao..... Uh... 'bem ti snove... samo me rastuze....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jun 16, 2007, 21:34:02 » |
|
Ja se ne secam sta sam sanjala ali moja drugarica je sanjala veoma interesantan san u kom ima i mene... Ja sam vodja bapststicke crkve i svi me slusaju, a ona je moja desna ruka. Kada se neki klinac pobuni protiv nas, ja ga dovucem i odrzim mu govor i dokazem mu da sam ja upravu i tako ugusim svaku bunu... Ne znam tako nesto, uglavnom to mi je bilo veoma cudno....
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jun 16, 2007, 21:44:21 » |
|
hmmmm...jest...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jun 16, 2007, 22:14:38 » |
|
Znam da je freaky, ona je to objasnila ovako: mene dozivljavaju kao dominantnu osobu koja je uticajna u drustvu pa sam zato vodja, baptisticka crkva je zato sto je gledala neki film sa time... Ma nemam blage ja sam se smejala kada mi je pricala...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jun 20, 2007, 00:42:21 » |
|
Sanjala sam kucice...Samo tako idem ja ulicom i gomila pasa oko mene... Ma nisam ja bas sasvim cista...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jun 20, 2007, 00:52:08 » |
|
Imala sam super san. Sanjala sam da vozim i da nas ima 15 u kolima i da idemo na piknik. Kada stignemo sa jedne strane je more a sa druge livada, klupe i suma na kraju. Bilo je super... Jedva cekam da polozim voznju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jun 20, 2007, 02:20:36 » |
|
tufno...ti nisi vozila kola,vec autobus
|
|
|