Big Moca
|
|
« Odgovor #135 poslato: Decembar 31, 2008, 12:12:46 » |
|
Ko još veruje u snove?Pa to je čista glupost.
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
kosaUsvimBOJAMAduge
|
|
« Odgovor #136 poslato: Januar 01, 2009, 13:58:13 » |
|
jbg....radije verujem u nesto sto vec znam da je glupost....
|
|
|
Sačuvana
|
mali princ je u mom svetu mi zajedno delimo njegovu planetu
|
|
|
kosaUsvimBOJAMAduge
|
|
« Odgovor #137 poslato: April 27, 2009, 02:00:21 » |
|
sanjah da mi se drugari ubijaju i da sam se ja krila u obliznjoj osnovnoj skoli jer mi je decko odgrizao jezik a onda sam se i sama ugrizla za jezik i otkinula deo a onda sam se nasla na sahrani i posle toga isla kod ortaka na gajbu zalivala biljke jer je on umro i da probudila me mama jer sam plakala u snu ...a kad sam zablenula u sanovnik slosilo mi se tako da mi je i dan bio bljak zahvaljujuci sanovniku prokleta knjiga
|
|
|
Sačuvana
|
mali princ je u mom svetu mi zajedno delimo njegovu planetu
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #138 poslato: April 27, 2009, 21:44:48 » |
|
sanjah da mi se drugari ubijaju i da sam se ja krila u obliznjoj osnovnoj skoli jer mi je decko odgrizao jezik a onda sam se i sama ugrizla za jezik i otkinula deo a onda sam se nasla na sahrani i posle toga isla kod ortaka na gajbu zalivala biljke jer je on umro i da probudila me mama jer sam plakala u snu ...a kad sam zablenula u sanovnik slosilo mi se tako da mi je i dan bio bljak zahvaljujuci sanovniku prokleta knjiga Jos jedan mali dokaz onome da snove treba momentalno zaboraviti kad se probudimo. Jer oni su najcesce nastavak oslobadjanja od svakodnevnih stresova, i pamte se samo ako ih je mnogo i ako su burni. Najbolje je odmah po budjenju pogledati u prozor, svetlo, sunce, i momentalno se brise sadrzaj sna. I onda si miran/mirna... Tako te san ne "programira" za citav dan, i ne drzi te u "lancima"...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #139 poslato: April 28, 2009, 12:22:28 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sultan
|
|
« Odgovor #140 poslato: Maj 05, 2009, 23:10:02 » |
|
Moji snovi podizu mnogo manju buku u odnosu na stvarnost,oni nece nista da mi dokazuju;oni bi samo htjeli da ukazuju,da obracaju paznju. A cesto mi izdaju-iako ponekad u zagonetkama-ono sto ni sam nemam smjelosti da priznam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
♠jeckitj♠
|
|
« Odgovor #141 poslato: Maj 08, 2009, 01:02:01 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi!... Al’ ne, ja nikom ne bih Na svetu dala srce svoje! Oduvek tako pisano je… Nebo je mene dalo tebi; Moj zivot sav je jemstvo bio Da cu te sresti izmedj’ ljudi; Znam, bog je tebe uputio, Moj zastitnik do groba budi… :D:D:D
|
|
|
JeLenica_J
|
|
« Odgovor #142 poslato: Oktobar 02, 2009, 14:25:58 » |
|
Ja ceeeesto sanjam, al zaboravljam to sto sam sanjala... Ali u poslednje vreme samo sanjam 2 velike crvene koranjce koje stoje ispred velikih vrata koja su zakljucana, kao da su cuvari tih vrata... Ko zna zasto to sanjam, vise od 5 puta sam to sanjala, i samo se to pojavljuje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #143 poslato: Oktobar 02, 2009, 23:18:09 » |
|
Kornjače... čuvari drevnih znanja...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JeLenica_J
|
|
« Odgovor #144 poslato: Oktobar 03, 2009, 00:07:36 » |
|
Kornjače... čuvari drevnih znanja...
i sa znaci taj moj san koji se iznova i iznova ponavalja?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #145 poslato: Oktobar 03, 2009, 00:16:41 » |
|
Pa za mene znači jedno a za ostale nešto drugo.. Ali evo pročitaj prvo ovo, jer nije sve baš toliko jednostavno kao što se obično misli.. http://www.sanovnik.info/
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #146 poslato: Oktobar 03, 2009, 22:34:16 » |
|
Jao, a sto ja sanjam gluposti u poslednje vreme znaci moja podsvest radi kao luda... Sve neke persone iz moje proslosti, pa neke nebuloze ma idi begaj... :S
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
~~Sanjce~~
|
|
« Odgovor #148 poslato: Decembar 06, 2009, 19:19:13 » |
|
Sanjam,sanjam,sanjam...... stalno sanjam zato se tako i zovem
|
|
|
Sačuvana
|
...DOVOLJNO I ZRNO JE DA SRCE UVEK PUNO JE...
|
|
|
|