honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jul 10, 2007, 22:38:10 » |
|
Nale duso mislis da nisam... ali kod moje Cecike nema tata, mama, komsika... nema n i s t a...aaa... A issy, zelim tvojoj sestri srecu... he, ma necu da vas plasim bre...svako drugacije prodje kroz to...a i zavisi u koju skolu idete...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jul 30, 2007, 02:18:42 » |
|
bilo je gotivno u skoli dani nerada samo zajebancija ma necu na prvi ma sta cu i na drugom i tako citav dan zato sad ispastam obican sam radnik imam bruku sefova zato mici pali na faks zavrsi ga pa budi sef vakvim kosto sam ja hehe
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #62 poslato: Avgust 01, 2007, 16:42:50 » |
|
tifone, upravu si
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
*andjela*
|
|
« Odgovor #64 poslato: Decembar 05, 2007, 08:17:29 » |
|
Posto studenti imaju svoju temu, sto ne bi i mi srednjoskolci imali svoju... Ja idem u gimnaziju i mogu reci da umirem... Jeste da ce mi posle na faxu mozda biti lakse al' brate sto je mnogo, mnogo je... Mrzim my school jer ucim hrpu stvari koje mi nikada nece trebati... jezicki sam smer a imam i fiziku i matematiku sve cetiri godine... bljaak... A i profesori su katastrofaaa... Uzas... blaze receno... Kakva je situacija kod vas? a ima li neki deo za osnovce hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #67 poslato: Januar 21, 2008, 13:48:20 » |
|
počelo vam drugo polugodište? nama se u petak tek završava prvo...
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #71 poslato: Januar 21, 2008, 17:37:39 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #73 poslato: Januar 21, 2008, 19:29:25 » |
|
nama jos ova nedelja i onda drugo polugodiste joooj bem li profove sto sada daju kontorlne ccc
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #74 poslato: Januar 21, 2008, 23:02:01 » |
|
a nama je rasput bio samo hm... tri nedelje.. tako nesto... pod 29.31. do 21.1. Tuga ziva... netju bre u skolu... breeeeeeeee.... !!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|