honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #45 poslato: Jul 04, 2007, 22:04:16 » |
|
Gluposti
You are... 'ajde sad nama srednjoskolcima nabijaj na nos sto nisi vise..hehe salim se.... Ljudi sad je raspust...uzivancija...mada...kako za koga...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #47 poslato: Jul 05, 2007, 11:44:18 » |
|
Za mene... hmmmm...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jul 07, 2007, 04:16:42 » |
|
Sve sto cu reci je Welcome to hell ... salim se.. ma videces super ce ti biti...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jul 07, 2007, 09:08:13 » |
|
evo ja sam upravo zavrsila prvu godinu...svidece ti se, garant....mada ne znam kakvo je drustvo tu kod tebe...meni je bilo extra...mada ima jako puno da se uci
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jul 07, 2007, 09:09:17 » |
|
Koji smer?
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
Nem@nj@
|
|
« Odgovor #54 poslato: Jul 07, 2007, 21:10:34 » |
|
uf ja sam ovde najmladji, idem 3 razred srednje.
|
|
|
Sačuvana
|
..........
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #56 poslato: Jul 08, 2007, 07:18:40 » |
|
axa, kod nas ima prirodno-matematicki, drustveno-jezicki i opsti smer. ja sam upisala opsti
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
issy-the-Genius
|
|
« Odgovor #58 poslato: Jul 10, 2007, 03:47:54 » |
|
axa, kod nas ima prirodno-matematicki, drustveno-jezicki i opsti smer. ja sam upisala opsti
pa to je i kod nas bilo do prije 2 godine Moja sestra je upisala prirodno-matematicki i dobro joj ide... valjda p.s. mici, moja sestra ce sad u 3. hahahaha
|
|
« Poslednja izmena: Jul 10, 2007, 16:48:12 issy »
|
Sačuvana
|
The DJ is my bodyguard !
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #59 poslato: Jul 10, 2007, 09:14:15 » |
|
jao, jao.. Teško tebi:BIOLOGIČARKA??
Mislis na mene... Moja razredna je extraa zena, ne bih je menjala ni za koga na svetu... jos mi i komsika... xexexe... pa dobro bre honey mici razdredna ti komsika a ti si se mlatila da naucis istoriju, pa sto nisi urgirala kod razredne
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
|