|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #137 poslato: Decembar 25, 2008, 16:40:41 » |
|
Kakva 2 dana? Mi gotovi jos juce.Zvanicno.A nezvanicno ove nedelje nisam ni isao u skolu... Nisam imao ni jedan cas...
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #139 poslato: Januar 28, 2009, 23:33:32 » |
|
da malo osvezim temu... jeste li se navikli o5 ns skolu, sobzirom da se zavrsio nas em mili em dragi raspustic??? da li i vi u sebi izgvarate dobro poznatu frazu: od ove god/polugodista cu se uozbiljiti itd...? cetvrtaci, sta upisujete??
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #140 poslato: Januar 29, 2009, 17:56:18 » |
|
hehe...ja ne mogu nikako da se naviknem...posle dva meseca ustajem u 6 sati i hocu da umrem josh plus su svi krenuli da pitaju...odmah...chim smo krenuli... O.o (kod mene nema te fraze....bezim vishe nego pre...i takoC )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #144 poslato: April 07, 2009, 16:52:47 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #146 poslato: April 08, 2009, 20:45:43 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #148 poslato: April 08, 2009, 23:37:11 » |
|
e pa owako...ja sam tek prwa godina....upisala sam tehnicku smer wisokogradnja....swe mije ok samo profe nisu....cast izuzetcima...sto se tice predmeta koje wolim...to su strucni predmeti...za sada ih ima swega 4....wolim owo sto sam upisala...samo me nerwira to sto moramo da ucimo nesto sto nam uopste nece trebati ama bas nikada...:)sto se tice koliko prisustwujem nastawi....kad mi dodje ja pobegnem....mada wecinom prespawam,pogotowu kad sam prwa smena...
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #149 poslato: April 09, 2009, 01:08:32 » |
|
mrzzim latinski -.-
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
|