ChEtNiK
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jun 28, 2007, 20:40:47 » |
|
Blam treba da bude onoga koji te ismeje,ali skolovan covek te nikad nece issmijati i staviti u neugodnu situaciju...Neki seljak ili klinac hoce... Treba znati koga voljeti...Mada,zajebano je i to,jer srcu ne mozes narediti... Ja vam svima zelim LJUBAVI DO NEBA!
Nema to veze sa shkolovanjem. Seljak je chovek koji se bavi poljoprivredom i stocharstvom. Nije SELJAK nishta pogrdno. Klinac da, za to si u pravu. Mala koliko taj tvoj ima godina?
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jun 28, 2007, 20:48:03 » |
|
Sto si BUKVA!! Mislila sam SELJAK u prenesenom znachenju....I ti si to dobro shvatio...Ali ti nebi bio ti da me ne podjebesh...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jun 28, 2007, 20:55:33 » |
|
Znam kako si mislila, nego sam hteo da ti kazhem da SELJAK nije nishta ruzhno. KAKAV TI JE TO RECHNIK. QQ
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jun 28, 2007, 21:27:09 » |
|
Oprosti...Necu vise.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jun 29, 2007, 04:23:04 » |
|
Posle jebanja nema kajanja...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jun 29, 2007, 18:28:31 » |
|
...cCccC... sTO SMO POSTALI vulgarni... To nisam htjela...
"moj" je stariji od mene 2 godine, pa vi sad skontajte...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jun 29, 2007, 20:40:24 » |
|
Pa nije bash zreo... Pokushaj...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jun 29, 2007, 22:19:37 » |
|
Kako?? (pa samo je 2 godine mladji od tebe)... Shta??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jun 30, 2007, 13:27:55 » |
|
Pa nije to 40 i 38 nego 18 i 16... Ima i nekih koji su zreliji sa 16 od onih sa 40, ali... Pokushaj, pridji mu, porazgovaraj sa njim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jun 30, 2007, 15:39:26 » |
|
...hmmmm... Ne mogu ja to...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jun 30, 2007, 17:24:07 » |
|
Onda nemoj, samo sjashi sa nas.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jul 01, 2007, 14:19:07 » |
|
jesi neki....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jul 01, 2007, 15:45:52 » |
|
Ja ti lepo kazhem... Mi te posavetovali kolko smo znali i umeli... Jedino josh nas 30 da ide sa tobom da ti dobacuje, ali mislim da bi se jadnik prepao, pomislio bi da smo neka sekta
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #73 poslato: Jul 01, 2007, 18:55:53 » |
|
hehe... Ali, ja ipak mislim da ću ja za ova 2 josh mjeseca (raspust) smoći snage... Ali, ipak, treba mi neka taktika, ne samo da mu priđem i kažem: "volim te", on bi mi se vjerovatno puko smijat...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #74 poslato: Jul 01, 2007, 20:25:50 » |
|
taktika preuzimanja trazhenog lica:
1) okruzhujemo ga na ulici i udaramo pendrecima po glavurdi dok ne padne u nesvest. Odvodimo ga na sigurnu lokaciju i ispiramo mu mozak... ili 2)Kroz prozor njegove kuce ubacujemo dimne i shok bombe. Dok se ostali ukucani gushe, a babi otkazuje chuka mi ga odvodimo ga na sigurnu lokaciju i ispiramo mu mozak...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|