Jelena
|
|
« Odgovor #45 poslato: Jun 21, 2007, 18:29:25 » |
|
Joj chetniche,bas ti je dugo trebalo da shvatis....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #46 poslato: Jun 21, 2007, 18:31:17 » |
|
Nije, sad sam se ukljuchio...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #47 poslato: Jun 21, 2007, 19:20:50 » |
|
bas si govno...
bas ti hvala...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jun 21, 2007, 19:36:22 » |
|
ma nista dusho,i drugi put
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #49 poslato: Jun 21, 2007, 21:17:14 » |
|
Nije fer.... VOLIM GA...puno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #50 poslato: Jun 22, 2007, 10:05:42 » |
|
Volis ga onako kako kasnije nikad neces moci. Verovatno. Kasnije ispuniš svoj svet različitim iskustvima, "znanjima", i sve te manje zanimaju stvari - sve ti je "kao poznato" - a u stvari otupiš. Većina se ne može odupreti tome. Zato uživaj dok je tako.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Talichni
|
|
« Odgovor #51 poslato: Jun 22, 2007, 18:55:34 » |
|
Kukavičluk je zapaliti vatru i pobeći,a hrabrost je pustiti da ta vatra gori!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mallena
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jun 26, 2007, 23:42:46 » |
|
reci mu VOLIM TE tek ces tad stvarno znat na cemu si i sta on zaista osjeca prema tebi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jun 27, 2007, 12:34:04 » |
|
al...to je taako tesko...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #54 poslato: Jun 27, 2007, 13:21:38 » |
|
jesi sigurna da ga volis? mislim ti ipak imas 14 godina. ne kazem da sam ja nesto starija, nego je moja poenta to da si ti jako mlada da bi znala da li ga volis ili ne. razumes?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DRAQLA
|
|
« Odgovor #55 poslato: Jun 27, 2007, 14:49:46 » |
|
A sta korisno reci. To sto neko ima 14 godina ne mora znaciti da ne zna voljeti ali sve je teze sigurno nego kad je stariji i samostalniji
|
|
|
Sačuvana
|
...evo ja ću biti tvoj najbolji drug, pa svrati na kafu ili na fuk...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #56 poslato: Jun 27, 2007, 15:32:05 » |
|
Ma samo se zacopala, procice je. I ja sam bio u njenim godinama. Kad se setim 1903...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #57 poslato: Jun 28, 2007, 10:54:45 » |
|
Nije istina.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #58 poslato: Jun 28, 2007, 15:44:47 » |
|
shta nije istina :
1) da si se zacopala 2) da ce te proci 3) da sam bio u tvojim godinama 1903
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #59 poslato: Jun 28, 2007, 17:30:09 » |
|
DIREKTNO i U FACU !!!! Nema hleba od okolo naokolo....Ljudi ,zivot se sastoji od vremena,ne gubite vreme na okolishanje i na razno razne gluposti.Na cekanje....Zivite punom parom!!! "VOLIM TE" i odma po njegovoj reakciji znas na cemu si...Nema tu blama. Iskrenost je vrlina,a ne blam... Blam treba da bude onoga koji te ismeje,ali skolovan covek te nikad nece issmijati i staviti u neugodnu situaciju...Neki seljak ili klinac hoce... Treba znati koga voljeti...Mada,zajebano je i to,jer srcu ne mozes narediti... Ja vam svima zelim LJUBAVI DO NEBA!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|