ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1230 poslato: Jul 25, 2007, 21:26:11 » |
|
QQ svejedno
lepo ili korisno
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
maraya
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #1231 poslato: Jul 25, 2007, 21:44:01 » |
|
korisno prase ili jagnje lol
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1232 poslato: Jul 25, 2007, 21:50:11 » |
|
prase
isto pitanje
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1233 poslato: Jul 25, 2007, 22:03:06 » |
|
Jagnje. Srbija ili Jugoslavija?
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1234 poslato: Jul 26, 2007, 00:36:56 » |
|
SRBIJA
Republika srpska ili BiH
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #1235 poslato: Jul 26, 2007, 02:51:14 » |
|
Svejedno mi je... 'ajde RS zato sto mi je drugo odatle...
Obavestenje: Nema vise odgovara tipa ne znam, ovo - ono ! Svako MORA da odgovori na pitanje JEDNIM resenjem ili neka uopste ne odgovara i NEMA vise : ISTO PITANJE ! Svako mora da postavi novo pitanje... Inace... deleting...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #1236 poslato: Jul 26, 2007, 03:01:17 » |
|
jagnjetina definitivno .a ako je stani pani daj sta das. brenu jednom il kobilu dvaput
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #1238 poslato: Jul 26, 2007, 03:20:16 » |
|
nocno kupanje
coca-cola ili fanta?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #1239 poslato: Jul 26, 2007, 03:54:11 » |
|
Fanta - kao 'ajde manje stetno...
crvenkapica ili uspavana lepotica?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1240 poslato: Jul 26, 2007, 09:53:08 » |
|
Crvenkapica.
Blues ili Rock 'n' Roll
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #1241 poslato: Jul 26, 2007, 11:53:10 » |
|
R'n'R reggae ili dancehall?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1242 poslato: Jul 26, 2007, 12:03:26 » |
|
Reggae.
Gitara ili klavijature?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1243 poslato: Jul 26, 2007, 15:06:24 » |
|
Gitara
bubnjevi ili harfa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1244 poslato: Jul 26, 2007, 15:44:45 » |
|
Bubnjevi, naravno.
Gusle ili frula?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|