ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1290 poslato: Jul 28, 2007, 19:57:16 » |
|
Irski
Shkotski ili australijski naglasak
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #1291 poslato: Jul 28, 2007, 22:07:07 » |
|
australijski
ili vojvodjansko-shumadijski naglasak ili kosovsko-resavski
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #1292 poslato: Jul 28, 2007, 22:25:56 » |
|
shumadijski tristan ili izolda
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #1293 poslato: Jul 28, 2007, 22:29:19 » |
|
al me nadje hajde izolida glup-a ili dao bog da nisi
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1294 poslato: Jul 29, 2007, 12:45:05 » |
|
dao Bog da nisam
lepota ili pamet
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1295 poslato: Jul 29, 2007, 12:58:25 » |
|
Pamet.
Bosna ili Hrvatska
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #1296 poslato: Jul 29, 2007, 12:59:48 » |
|
bosna, uvek...
premijer ili predsednik?
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1297 poslato: Jul 29, 2007, 13:00:58 » |
|
Kralj
Rusija ili Amerika
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1298 poslato: Jul 29, 2007, 13:01:54 » |
|
Rusija.
Indija ili Kina?
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #1299 poslato: Jul 29, 2007, 13:04:27 » |
|
uf... ne volim ni jedne ni druge...
ajde indija
mp3 plejer ili mp4?
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1300 poslato: Jul 29, 2007, 13:06:12 » |
|
mp3
Albanija ili Bosna
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #1301 poslato: Jul 29, 2007, 13:08:39 » |
|
Bosna
knjiga ili film?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #1302 poslato: Jul 29, 2007, 13:11:20 » |
|
oba
muzika ili film
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #1303 poslato: Jul 29, 2007, 13:22:12 » |
|
volim i jedno i 2,nek bude mjuza juriti ili biti juren?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lovetime
Jr. Member
Van mreže
sada znam da te trebam, sada znam da te volim!!
|
|
« Odgovor #1304 poslato: Jul 29, 2007, 13:24:09 » |
|
biti juren
fixni ili mobilni
|
|
|
Sačuvana
|
|