RODJO
|
|
« Odgovor #45 poslato: Jun 17, 2007, 00:33:49 » |
|
mrkvo ako ti ja sredim koktel ima da te obori!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #46 poslato: Jun 17, 2007, 03:25:18 » |
|
Mi volimo pivo mi volimo pivo mi volimo pivo i ono voli nas...
Daaaaaa..... P I V O R U L E S... Pila sam crno irsko pivo... sve sto cu reci je... mmm...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #47 poslato: Jun 17, 2007, 17:24:47 » |
|
mrkvo ako ti ja sredim koktel ima da te obori!
baki spreman sam, al znaj da mogu brdo alkohola da popijem. josh mi je rekord 3 litra radze i 2 gajbe piva za veche a da se nisam napio!!!! jedanput sam se napio i od tad samo dosipam!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jun 20, 2007, 22:31:53 » |
|
Najvishe pijem zhestoka pica, pa onda vodu, itd... Moj deda kazhe: "shta da pijem vodu pa da mi se legu zhabe u stomaku" xexe, deda rules. Danas ortak doneo malo kajsijevache u pljosku, domaca ko grom . Preseche me na prazan stomak. Samo sam malo uzeo da probam, ali me posle 3 sata smarao stomak.
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
DRAQLA
|
|
« Odgovor #49 poslato: Jun 20, 2007, 22:34:39 » |
|
Voda definitivno
|
|
|
Sačuvana
|
...evo ja ću biti tvoj najbolji drug, pa svrati na kafu ili na fuk...
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #50 poslato: Jun 21, 2007, 23:36:03 » |
|
voda...ali kisela,hladna...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #51 poslato: Jun 21, 2007, 23:39:16 » |
|
Najvishe pijem zhestoka pica, pa onda vodu, itd... Moj deda kazhe: "shta da pijem vodu pa da mi se legu zhabe u stomaku" xexe, deda rules. Danas ortak doneo malo kajsijevache u pljosku, domaca ko grom . Preseche me na prazan stomak. Samo sam malo uzeo da probam, ali me posle 3 sata smarao stomak. Volim da popijem ladnu koka kolu ali dobra slijva je dobra sljiva uz neko meze nema nista bolje... nadam se da se slazes chetnik...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jun 22, 2007, 08:55:18 » |
|
Najvishe pijem zhestoka pica, pa onda vodu, itd... Moj deda kazhe: "shta da pijem vodu pa da mi se legu zhabe u stomaku" xexe, deda rules. Danas ortak doneo malo kajsijevache u pljosku, domaca ko grom . Preseche me na prazan stomak. Samo sam malo uzeo da probam, ali me posle 3 sata smarao stomak. Volim da popijem ladnu koka kolu ali dobra slijva je dobra sljiva uz neko meze nema nista bolje... nadam se da se slazes chetnik... Josh pitash... Fu*k the Cola Fu*k the Pizza All we need is shljivovica
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jul 02, 2007, 10:51:09 » |
|
znam to, imam na mobachu... hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Homer Simpson
|
|
« Odgovor #54 poslato: Jul 02, 2007, 11:13:53 » |
|
1.Absent 2 Guarana & Vodka 3.Guarana & Gorki list 3.Amstel beer
|
|
|
Sačuvana
|
Nasmesi se, to je druga najlepsa stvar koju mozes da uradis sa svojim usnama!! Moderator nije privilegija vec obaveza!
|
|
|
|
smaf
|
|
« Odgovor #56 poslato: Jul 02, 2007, 21:49:35 » |
|
Kafa, voda, tonik-votka!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #57 poslato: Jul 03, 2007, 13:31:05 » |
|
Fu*k the Cola Fu*k the Pizza All we need is shljivovica
Imam takvu majicu!!! Zaustavili su me na carini u Kanadi zbog nje xexexe nisu znali sta je shljiva...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #58 poslato: Jul 03, 2007, 15:35:09 » |
|
Ma ameri obozhaavaju shljivu, stalno se grebu od nashih tamo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LiDiJa83
|
|
« Odgovor #59 poslato: Avgust 17, 2007, 03:01:35 » |
|
Hm... Da vidimo... Bezalkoholno? Pa recimo sok od pomorandze... A ponekad me uhvati napad zvani Coca-Cola... Alkohol? hihihi... Vec 6-7 godina u nazad moje pice je dzin-tonik... Al u zadnje vreme neshto sam pochela da experimentishem... Ne da mi Djavo mira pa mesham sve i svashta... dobra mi je kombinacija Red Vodka sa Red Bull-om... Isto tako mi je fin Jegger sa Biterom... A u zadnje vreme sam se bacila na koktele... Idem ovde u jedan kafic gde smo zamorchici: kad god dodjemo, gazda - shanker nam pravi "svoje" koktele, pa mi ocenjujemo... hihihi... Veselo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|