natasa16
|
|
« Odgovor #45 poslato: Jul 24, 2007, 19:51:24 » |
|
ja i ne moram da pricham. svi znaju da obichno veceravam SARMU
e mrkvonjo pa zar ti ne treba da izjedas mrkvicu, salim se naravno pozz
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #46 poslato: Jul 24, 2007, 21:06:42 » |
|
ja i ne moram da pricham. svi znaju da obichno veceravam SARMU
Kad keva napravi sarmu, ja je jedem i za ruchak i za vecheru i za doruchak... Samo Sarma Srbina Spasava
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
Thyca90
Gost
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jul 29, 2007, 23:47:41 » |
|
Uzmem neko voce(jabuke)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #49 poslato: Jul 30, 2007, 17:03:57 » |
|
zamalo da me prevare sinoc!!! dade keva neki pitu, al znao sam da je to razlog da me skine sa sarme... ponovo sarmu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
F3aR
|
|
« Odgovor #50 poslato: Jul 30, 2007, 18:25:03 » |
|
zar se kaze "VECERAVATE" ?
|
|
|
Sačuvana
|
Long Live Rock`N`Roll
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #51 poslato: Jul 30, 2007, 21:31:08 » |
|
Zar iko ovde brine o pravopisu... ne kaze se tako...ali... zar je bitno... nismo na testu provere iz Srpskog jezika, gramatike i pravopisa... ( Mada i meni "bode" oci )
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jul 30, 2007, 21:32:22 » |
|
Vracam se u forum i pretstao sam da veceram... Bar se trudim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
smaf
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jul 30, 2007, 21:46:27 » |
|
Chesto preskochim vecheru ili uzmem neko voce. A kad sam bash gladan volim da slistim pljeskavicu sa kolom i onda da se zasladim nekom chokoladom, jedan je zivot!!
Kovach, ja i ti bi se slozili jer i ja obicno veceram neko voce ali obozavam trenutak moje slabosti prema pljeskavici i to obicno oko 3:00h , sa majonezom i kecapom, ilukom i ......ne mogu vise da pisem o tome gladna sam!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
F3aR
|
|
« Odgovor #54 poslato: Jul 31, 2007, 09:14:24 » |
|
Zar iko ovde brine o pravopisu... ne kaze se tako...ali... zar je bitno... nismo na testu provere iz Srpskog jezika, gramatike i pravopisa... ( Mada i meni "bode" oci )
Pa ja to zbog lepote foruma. Zasto ne bi i pravilno pisali kada je forum odlican? Nisam ja sad neki lektor ovde naravno nego onako.. sto ti kazes.. bode oci.. Ali ok, nisam mislio nista lose . .
|
|
|
Sačuvana
|
Long Live Rock`N`Roll
|
|
|
smaf
|
|
« Odgovor #55 poslato: Jul 31, 2007, 21:44:27 » |
|
Mislim da tema nije pravopis nego vecera i zato ne zanovetajte nego pisite sta ste vecerali!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #56 poslato: Jul 31, 2007, 22:08:03 » |
|
Pa ovde izgleda niko nista ne jede ili se svi nesto foliraju!!! Samo mi nije jasno ko su svi oni ljudi u redu kad kupujem pljeskavicu ili karadjordujevu?! Ti mora da ne vise po forumu jer ovde koliko vidim niko nista ne jede osim 7 i mrkve! Ja veceram sve sto se spremi za veceru od pita, przenih paprika sa jajima (sto obozavam) do pljeskavica sa povfritom ili karadjordjevu sniclu (sto sam naprimer malopre vecerala). Nisam probirljiva, sve jedem i ne umem da se prenemazem i drzim neke dijete, a eto nemam ni problema sa kilazom. Mrkva ostavi mi koju sarmu, please, i ja obozavam sarme!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #57 poslato: Jul 31, 2007, 22:23:13 » |
|
Poslednjih dana posto sam sama za dorucak, rucak i veceru jedem pire krompir iz kesice...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #58 poslato: Avgust 01, 2007, 14:32:52 » |
|
Poslednjih dana posto sam sama za dorucak, rucak i veceru jedem pire krompir iz kesice...
Kakvo kulinarsko umece!
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #59 poslato: Avgust 01, 2007, 14:52:56 » |
|
pametno to ti je sigurno i najbrze
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
|