Morao sam da pregledam ovu temu. Ljudi, ja sam davno rekao sebi: ako ćeš da gubiš vreme na kompjuteru, nemoj da igraš i igrice, jer si onda propao načisto...
Vodio sam se i onim...:
Besposlen pop i jariće krsti... he he..
Dobro, malo sam to ublažio, jer je igra jedno od vrhovnih ljudskih svojstava, ali sam nastavio da igrice manje više, tj. 99% NE IGRAM. Znam i to da napredovanje u računarima imamo najviše da zahvalimo gejmerima, igricama, igračima i proizvođačima istih, ali... Ipak, ne da mi se...
Igrao sam možda pet, ili možda i nešto malo više igrica u životu, i par njih i dan danas pogledam, jednostavno, sve mi je to previše virtuelno. Ne kažem da nema smisla, jer sam i sam neke prve igrice igrao intenzivno nekih mesec dana, ali šta je to u 15 godina bavljenja računarima...
I zbog svega toga, neznam koja je najgora... Ima ih legendarno glupih, koliko se ja sećam još na Atariju..A tek one prve na spektrumu?! Pa to je kao kada bi se sada recimo vratili u kameno doba, i išli na nabavite hranu kamenom, koji je zavezan za neko drvo šibljem... Ma praistorija, šta reći...
A ivacc, da ti kažem, ta igrica koju si postavila jeste glupa, ali opet, ima smisla, sve zavisi koliko će te to interesovanje držati... he he... 5-6 sekundi, ili možda i delića sekundi.. he he... Mene je držalo čitavih 15 sekundi, valjda nisam tako pametan kao što neki kažu ... he he he... Al opet, možemo i nju da igramo! Kakva god da je... Evo ja sam za minut bavljenja njome dobio skor 42! A da nisam ni pomislio da je to moguće... Čovek je čudo, na šta sve navikne...
Nema veze, samo vi nastavite da se igrate, imaću ja još bolji komp za još manje para, do godine... Ma igrajte se... sve to ima smisla.. Šali se malo Zen...
:kolo:Pozz