Lexxxigon
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jul 18, 2007, 23:26:34 » |
|
u jeeeeeeee.......josh ako se znamo onda ne znam vishe shta reci............
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jul 20, 2007, 13:56:16 » |
|
Video sam ti slichice i moram priznati da si pravi mali shecerko,ma pravi mali lingur......... ; i oprosti ako sam te "uvredio" izjavom da hocu da te zhenim........samo sam iznosio svoje mishljenje o tvojoj lepoti.......a oni tamo hoce da me linchuju............
|
|
« Poslednja izmena: Jul 20, 2007, 14:20:48 Lexxxigon »
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 20, 2007, 23:54:34 » |
|
Pa dobro i ja bih te chuvao........He he.......No nema veze chekacu svoj hiljaditi post......javicu ti se za par godina......He he........
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jul 21, 2007, 09:15:52 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mikiigogi
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jul 25, 2007, 15:24:45 » |
|
NPR. pre neki dan pricali smo o zoloskom vrtu i moj drug kaze kako su poniji koje jasu vec matori, a moja drugarica sva zacudjena odgovara : "Pa kako su matori oni bi trebali da izrastu u velikog konja, to su mali konji!!!" Nas 5 stoji ne moze da veruje sta je devojka rekla ja pocinjem da se cepam od smeha, a moj drug sav iznerviran kaze: " Sta pricas bre ti?!!! Pa jbt to je posebna vrsta konja, a ne mali konji!!!!!" Ona blene otvorenih ustiju u nas i kaze: "Aaaaaaaaaa" Evo i sada se smejem kada se setim...
hahahahahahaha.....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jul 25, 2007, 15:40:03 » |
|
Stavi moj tata naočare za sunce na oči i izvali: "Al' se namračilo nešto odjednom!"
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
dasha_nish
Member
Van mreže
Gore, na nebu.......
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jul 28, 2007, 11:58:04 » |
|
Prica moj drug o nekom ciganchetu,swe petice decko ima, a prati svee moguce spanske serije. I moja majka se zapita, STA LI SU MU RODITELJI...Tek se od iste cuje: Verovatno cigani
hahah
|
|
|
Sačuvana
|
Jedan dan bez tebe dovodi me do ludila!!
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #41 poslato: Avgust 23, 2007, 17:14:31 » |
|
xaxaxaxaxaxa
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #42 poslato: Avgust 23, 2007, 18:25:11 » |
|
Odvala jedne devojke iz mog mesta... Devojka radi u sportskoj kladionici i pred celom masom postavlja pitanje:
Kako se pravilno pise : IRAK ili IRAN !!!
?!?!???!???!??!??!??!??!???!??!??!?? Tri dana sam se smejala...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #43 poslato: Avgust 24, 2007, 09:34:29 » |
|
Odgovarali Geografiju u 2 gimn. i profesor izvede devojku koja ima sve petice, kao da sa njom odmah zavrsimo. Pita je: 'Kojim jezikom se govori u Spaniji?' (iz zajebancije profa je bio gotivan). Devojka stoji 5-6 min blene u njega otvorenih usta, a on pizdi i kaze joj: ' Pa crno dete kako ne znas?!'. A ona odgovara: 'Da nije spanski?!' Profa: 'Pa sta si ti mislila?!' Ona: ' Pa bilo je previse lako da bi bilo istinito!' On: 'Mars na mesto!'
Mi smo se pocepali, to je stvarno bilo pisanje...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
pierre
|
|
« Odgovor #44 poslato: Septembar 04, 2007, 20:54:10 » |
|
Moja drugarica, koja je nepunih 150cm visoka, svadja se sa likom koji ima ako ne 2m onda je blizu. Kaze ona njemu mrtva ozbiljna: "Sad kad skocim, pa te pljunem..."
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|