|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #166 poslato: Jul 20, 2007, 09:00:29 » |
|
Nemas brige...imas Skorpiju za ugovore-nikad se ne zna,a ja cu za krivicnu materiju... Sa imam dva advokata? Mozhe... Samo placam za jednog, drugi je gratis
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #167 poslato: Jul 21, 2007, 00:44:44 » |
|
pih...cicijo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #168 poslato: Jul 21, 2007, 15:17:24 » |
|
Ajde OK. Ali mislio sam da uzmem i onog Zvezdanovog advokata, Vukasovica...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #169 poslato: Jul 22, 2007, 02:01:18 » |
|
e,tako vec moze... nema potrebe za Vukasovicem,dve skorpije su ti sasvim dovoljne...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jana+sivce
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #170 poslato: Jul 22, 2007, 02:57:50 » |
|
Ludi hoce neko da se dopisuje.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #171 poslato: Jul 22, 2007, 11:57:33 » |
|
e,tako vec moze... nema potrebe za Vukasovicem,dve skorpije su ti sasvim dovoljne... OK, ajde...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #172 poslato: Jul 22, 2007, 15:43:11 » |
|
e,tako vec moze... nema potrebe za Vukasovicem,dve skorpije su ti sasvim dovoljne... Da mu ne budu i previše...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #173 poslato: Jul 22, 2007, 18:26:15 » |
|
e,tako vec moze... nema potrebe za Vukasovicem,dve skorpije su ti sasvim dovoljne... Mnogo je kada biju... od vishka glava ne boli... Da mu ne budu i previše...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #174 poslato: Jul 23, 2007, 01:30:02 » |
|
e,tako vec moze... nema potrebe za Vukasovicem,dve skorpije su ti sasvim dovoljne... Da mu ne budu i previše... ...heheehehehe,o tome nek on brine...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #175 poslato: Jul 30, 2007, 02:01:48 » |
|
ja moram da pocnem sa ucenjem... ali kako??? ne mogu,ne zelim....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #176 poslato: Jul 30, 2007, 02:37:33 » |
|
joj... kako... jedva, eto kako!
Ja samu sebe stavim u karantin, i dok ne predjem ceo udžbenik - nema bazen, nema izlasci...
a imam još samo 115 strana...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #177 poslato: Jul 30, 2007, 02:50:01 » |
|
aaaa???Ja nisam ni pocela...kuuukuuuuuu,a treba da spremim Med.javno i Krivicno... Spremas kpp?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #178 poslato: Jul 30, 2007, 17:57:31 » |
|
ovde svi pravnici??? imal ko da studira menadzment?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #179 poslato: Jul 30, 2007, 23:26:01 » |
|
aaaa???Ja nisam ni pocela...kuuukuuuuuu,a treba da spremim Med.javno i Krivicno... Spremas kpp? Da, KPP. A na medj.javno ne smem ni da pomislim... čim pomislim, muka me hvata
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|