Moca
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jul 30, 2007, 21:58:06 » |
|
Hah...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jul 30, 2007, 22:05:37 » |
|
Ma tema vas ne zanima 100%, to sam hteo da kazhem
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #62 poslato: Avgust 01, 2007, 13:32:22 » |
|
EXTRA
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #63 poslato: Avgust 02, 2007, 20:13:58 » |
|
Ma chetnik se samo pravi važan
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #64 poslato: Avgust 03, 2007, 13:35:35 » |
|
Ma chetnik se samo pravi važan Ma da...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #65 poslato: Avgust 05, 2007, 22:08:48 » |
|
sajt bog zna kad sam bila zadnji put,al forumce je ok.ajde kovach,daj mu ga malo crveno,dosta je bilo plawo. zao mi je sto skoro nikog ne znam od ovih clanova al iskreno se nadam da ce starosedeoci naici. shmrc.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #66 poslato: Avgust 05, 2007, 22:28:38 » |
|
imash da birash boje gore...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #67 poslato: Avgust 06, 2007, 14:33:38 » |
|
Pa veruj ima mnogo bolji.......npr jedan gde je samo odabrano drushtvo i gde su bree svi punoletni i mozhesh s njima prichati veoma ozbiljne i pouchne teme..... a ovaj sajt je po meni ali bez uvrede ipak mnogo detinjast.........
zasto se uvek najzim na ove reci............brrrrrrrrrrrrr a taman sam htela da se pridruzim....kad ja tamo,a ono medjutim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #68 poslato: Avgust 06, 2007, 17:03:07 » |
|
Sviđa mi se ovaj sajt i forum... npr jedan gde je samo odabrano drushtvo i gde su bree svi ...... mozhesh s njima prichati veoma ozbiljne i pouchne teme.....
i gde smo svi pomalo detinjasti...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #69 poslato: Avgust 15, 2007, 14:40:01 » |
|
superrrrr
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Beki70
|
|
« Odgovor #70 poslato: Septembar 07, 2007, 00:01:09 » |
|
dosla sam samo zbog svoje muzicke zelje... ali sada mi je toliko prijatno da jednostavno moram da ostanem...forum je zanimljiv a drsutvo jos zanimljivije...totalno opusteno za razliku od onih preozbiljnih foruma...dosta nam je ozbiljsnosti...ovi mladi zaista znaju da uzivaju...i sta reci ostajem ovde..
|
|
|
Sačuvana
|
Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozete popraviti, a to ste vi sami.
|
|
|
|
Beki70
|
|
« Odgovor #72 poslato: Septembar 07, 2007, 02:19:37 » |
|
Hvala Mici na dobrodoslici!
|
|
|
Sačuvana
|
Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozete popraviti, a to ste vi sami.
|
|
|
silvy
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #73 poslato: Septembar 08, 2007, 21:20:15 » |
|
saj je bas simpica jako mi se svida a koliko vidim i ekipa je zakon
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Mala Ally*
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #74 poslato: Septembar 17, 2007, 18:36:24 » |
|
Evo jedno objektivno mišljenje s obzirom da sam ja ovdje nova. Dugo sam pregledala teme s ovog foruma i bez imalo pretjerivanja ovaj forum je najbolji......Pa evo i mene
|
|
|
Sačuvana
|
"Najubojitije oružje kojim su se žene služile vijekovima i koje podjednako djeluje i u odbrani i u napadu je OSMJEH"
|
|
|
|