marsovche
|
|
« Odgovor #45 poslato: Jul 21, 2007, 00:45:33 » |
|
super je!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jana+sivce
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #46 poslato: Jul 22, 2007, 03:00:25 » |
|
cool ja,ali moze neko da mi kaze kako da skidam muziku sa njega.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #47 poslato: Jul 23, 2007, 18:59:50 » |
|
Sajt k'o sajt.......ima boljih ima i loshih......sve u svemu nije loshe.......mada uvek mozhe biti bolje........
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jul 28, 2007, 15:43:14 » |
|
@Lexxxigon@ , ja puuno posjećujem razne sajtove, forume i co. , ali vjeruj mi, nijedan nije kao ovaj... Ne znam zašto (ovo nije reklama)... Ovdje su svi frendovi, svi su bash... super...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #49 poslato: Jul 28, 2007, 16:22:14 » |
|
nashao sam i bolji forum... Nemojte da se ljutite, ali tamo sam svoj na svome...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #50 poslato: Jul 28, 2007, 16:33:48 » |
|
gotivan je, navuchu se ljudi brzo na njega... a chedo koji ti je to forum a da je bolji od ovog???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #51 poslato: Jul 28, 2007, 16:35:58 » |
|
Necu da ti kazhem, UTATA... Zezam se... Nije bash javan... Ali me citiraju svaki 10 dana u novinama... Mora i Kurir od nechega da zhivi
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jul 28, 2007, 17:12:08 » |
|
^^^^ da li je to neki od onih patriotskih foruma? kako se zove reci...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jul 28, 2007, 17:48:54 » |
|
Necu da ti kazhem, UTATA... Zezam se... Nije bash javan... Ali me citiraju svaki 10 dana u novinama... Mora i Kurir od nechega da zhivi
Kako se zove taj forum??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #54 poslato: Jul 28, 2007, 20:09:26 » |
|
Nije bash patriotski, ali i jeste... Necu da navlacim dangube tamo, nije to forum za teme tipa "neverovatna pricha" ili "asocijacije". Smorili biste i vas i nas. I onako smo imali padobrance.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #55 poslato: Jul 28, 2007, 22:04:42 » |
|
Nije bash patriotski, ali i jeste... Necu da navlacim dangube tamo, nije to forum za teme tipa "neverovatna pricha" ili "asocijacije". Smorili biste i vas i nas. I onako smo imali padobrance.
E, i nemoj da nam kazes, dosta nam je i ovaj!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #56 poslato: Jul 29, 2007, 12:43:46 » |
|
e necu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #57 poslato: Jul 29, 2007, 22:48:58 » |
|
Jao, mislim stvaarno.. Kao, mi nismo dovoljno dobri za tog foruma...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #58 poslato: Jul 30, 2007, 01:30:56 » |
|
@Lexxxigon@ , ja puuno posjećujem razne sajtove, forume i co. , ali vjeruj mi, nijedan nije kao ovaj... Ne znam zašto (ovo nije reklama)... Ovdje su svi frendovi, svi su bash... super...
Pa veruj ima mnogo bolji.......npr jedan gde je samo odabrano drushtvo i gde su bree svi punoletni i mozhesh s njima prichati veoma ozbiljne i pouchne teme..... a ovaj sajt je po meni ali bez uvrede ipak mnogo detinjast.........
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #59 poslato: Jul 30, 2007, 21:55:39 » |
|
Jao, mislim stvaarno.. Kao, mi nismo dovoljno dobri za tog foruma...
Nije ni on za vas ni vi za njega...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|