Zihernadla
|
|
« Odgovor #90 poslato: Februar 01, 2009, 15:00:40 » |
|
Sve vise i vise...
|
|
|
Sačuvana
|
Treba imati granice! a, posebno u preterivanju.
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #91 poslato: Februar 03, 2009, 13:57:50 » |
|
...nije lose...eh da je ova tema bila pre vise od god dana kada su sve extra face bile ovdI...sad samo dolaze s vremena na vreme,a i novajlije koje su super osobe,slabo i njih ima...itd itd...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #92 poslato: Oktobar 17, 2009, 20:28:33 » |
|
Za neke nove da ozivimo malo . Meni je ok, ima dosta zanimljivih tema i dosta toga iz njih da naucis i ima dosta zanimljivih ljudi na njemu. Sa druge strane ima previse spam tema za moj ukus i ne svidjaju mi se pravila foruma, previse su kruta .
|
|
« Poslednja izmena: Oktobar 17, 2009, 20:49:22 Califer »
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #94 poslato: Oktobar 18, 2009, 01:03:31 » |
|
Bas je cool sajt skoro sam se registrovao i bas mi se djasvi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #95 poslato: Oktobar 18, 2009, 02:50:14 » |
|
A ti bi hteo nesto...fleksibilnije,a? Ne smem da kazem. Jednom me banovali zbog " pobune na forumu". Sad me strah da kazem .
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #97 poslato: Oktobar 18, 2009, 20:40:08 » |
|
Forum je onakav kakvim smo ga mi, ovde prisutni napravili. Meni se i zato mnogo sviđa... Da smo hteli provokacije, spamovanje, prepucavanje, pljuvanje i sve tome slično, verovatno bi takav i bio.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #98 poslato: Oktobar 18, 2009, 21:45:34 » |
|
Dobri ljudi cine dobar i poznat forum !
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #99 poslato: Oktobar 19, 2009, 00:19:01 » |
|
i sajt i forum su xtra... )))))) swaka cast...
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #100 poslato: Oktobar 19, 2009, 00:34:42 » |
|
i sajt i forum su xtra... )))))) swaka cast... Lepo je to čuti od tebe Maki
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
JeLenica_J
|
|
« Odgovor #102 poslato: Oktobar 19, 2009, 18:42:18 » |
|
Баш сам заволела форум... Као да сам се нашла међу својима Људи су јако позитивни, блесави, неки више неки мање али све у свему-једно велико СУПЕР! :*
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
B.Love
|
|
« Odgovor #103 poslato: Oktobar 19, 2009, 19:59:16 » |
|
Баш сам заволела форум... Као да сам се нашла међу својима Људи су јако позитивни, блесави, неки више неки мање али све у свему-једно велико СУПЕР! :* Upravo tako Jelenice,doduse,ima i negativaca,ali oni kratko opstaju pored mici garfilda i zena koji rade svoj posao
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|