Evo vam mali opis njega i moje iskustvo s tim stvarchicaamaa
Trojan/trojanac, je program koji se, isto kao i keylogger sastoji od PodesiServer.exe(uvecini je client.exe)koji smijete otvarati i na taj nacin podesite trojanca
i imate server.exe koji nikako nesmijete otvarat
E sada..kreche tutorijal
Kada bih vam reko, da mozete upravljati necijim racunalom, saznati sve moguce passworde msna, mailova, online igrica recimo ogame,bitefigght, passowe za internet itd..sto bi mi rekli? da je nemoguce? e nije Evo tutorijala kratkor
1.) Nabavite trojanac, www.suck-o.com preporucam registrirajte se free, i skinite CIA trojanac, ili cybernetic, CIA je bolji i ja sam snjim radio.
2.)Imacete razne funkcije koje cete morati skuziti, nije tesko , u njemu je ujedno i KEY LOGGER;)3.) moci cete se igrati s zrtvom, recimo paliti , gasit monitor, cd pogon sim tam, shake it monitor itd.
4.) mozete brisati fileove, srusiti mu cijeli komp, i saznati sve moguce passworde utipkane ikad.
5.) treba vam zrtvina IP adresa, neznam kako u Srbiji i Bosni, kod nas pocinje 83.xxx
kod vas kako god
6.) i port ne dirate, stisnete connect i usli ste..
naravno morate server.exe nakon podesenja poslati zrtvi, ali ne u obliku exe filea to se skuzi,
nego umetnite recimu i sliku ili mp3;)
necu vam ovdje objasnivat kako sve ide i to, sami skuzite ..pozz;)
ja imam 14 godina a s 12 sam skuzio , onda mozete i vi;)
igrajte se;)