ChEtNiK
|
|
« Odgovor #120 poslato: Jul 03, 2007, 17:38:06 » |
|
stvarno je smeshno
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
tij@n@
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #121 poslato: Jul 05, 2007, 16:25:15 » |
|
meni je mark0 presladak,a nemam nishta ni pr0tiv ene sam0 bi m0gla da se p0brine mal0 za sv0ju kilazu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #122 poslato: Jul 06, 2007, 00:29:50 » |
|
sladak i odmeren komentar.
(ne izjasnjavam se o pomenutim osobama)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Thyca90
Gost
|
|
« Odgovor #123 poslato: Jul 27, 2007, 23:22:02 » |
|
Sta reci....reci su suvisne
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dasha_nish
Member
Van mreže
Gore, na nebu.......
|
|
« Odgovor #124 poslato: Jul 28, 2007, 11:48:33 » |
|
Mislim, gluposti, ona mi se ne svidja ich!
|
|
|
Sačuvana
|
Jedan dan bez tebe dovodi me do ludila!!
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #125 poslato: Decembar 16, 2007, 21:46:30 » |
|
Ljudi, zdravo ja evo da zapocnem temu Enna, posto smatram da ima sta da se kaze. 1. Ena je najbolja 2. Ima jako slatkog decka 3.Ima super glas 4. Ena je moj fan Za Enu mogu da kazem sve najbolje jos od trenutka kada je usla u kucu Velikog brata, devojka je extra i moj brat se lozi na nju. Pozdrav za sve fanove
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #126 poslato: Decembar 21, 2007, 21:30:15 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #127 poslato: Avgust 05, 2008, 23:12:43 » |
|
Odvratna je
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #129 poslato: Avgust 06, 2008, 04:17:23 » |
|
Hvala... Ovo je jedna od najsmešnijih tema na forumu. Mislim da bi trebali da je prebacimo u Humor. Ovde ima takvih bisera, da se pokrivim od smeha svaki put kad dođem ovde.. Znam da nije ispravno ponavljati vlastite postove, ali ovo je samo dodatak..: Ljudi, pročitao sam temu iz respecta prema Natashi, iako me ništa nije zanimala.. Ali verujte ULEPŠALI STE MI DAN!!! He he, smejem se već 15 minuta čitajući sve postove. Sad znam da je tema imala smisla, itekako!!!
NE DAJTE SE OMESTI!!! ŽELIM DA ČITAM JOŠ!!! SMEH JE ZDRAV!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
CrazYCoook
|
|
« Odgovor #130 poslato: Avgust 06, 2008, 05:06:02 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
He who makes a beast out of himself Gets rid of the pain of being a man
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #131 poslato: Avgust 06, 2008, 11:57:06 » |
|
Baš Crazy!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #132 poslato: Avgust 06, 2008, 15:22:27 » |
|
prvo ovo: Ljudi, zdravo ja evo da zapocnem temu Enna, posto smatram da ima sta da se kaze. 1. Ena je najbolja 2. Ima jako slatkog decka 3.Ima super glas 4. Ena je moj fan Za Enu mogu da kazem sve najbolje jos od trenutka kada je usla u kucu Velikog brata, devojka je extra i moj brat se lozi na nju. Pozdrav za sve fanove pa ovo: J uopce vise nisam enin fan.Ne interesuje me neka kurva koja ce da se kliberi na grandu mada je pesma sva nekako slatka, ali.....
MA GROZOTE BOZJE NJU KEVA GURA A USTVARI JE PRAVA KUCKA
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
|
CrazYCoook
|
|
« Odgovor #134 poslato: Avgust 06, 2008, 15:55:45 » |
|
imam samo jedno pitanje: ljudi jel' se vi to zajeb**ete??? ovo nije normalno.... Mi da se zaje**wamo ...Ma jok...Sta ti je
|
|
|
Sačuvana
|
He who makes a beast out of himself Gets rid of the pain of being a man
|
|
|
|