G@rf!3ld
|
|
« poslato: Maj 05, 2007, 22:07:03 » |
|
Napokon poceo je novi Veliki Brat sa nasim poznatim licnostima. Svidja ju mi se izmjene u kuci a i novim ukucanima sam zadovoljan.Najdraze mi je sto su usli: 1.Olja Karleusa 2.Goga Sekulic 3.Dragan Marinkovic-Maca A najvise me nervira ona slikarka sto izgleda kao vjestica i onaj iz No Name-a.A i ona dvojica sto imaju preko 50 godina...mislim glupo je da budu u kuci stari ljudi. Ostali su svi ok
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #1 poslato: Maj 05, 2007, 23:40:15 » |
|
Opet pocinje show... Ni pre ga nisam volela... necu ni sad... Mada bice interesanto gledati ove face kako se kobeljaju...he,he... Ali ipak nisam fan BB-a ...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #2 poslato: Maj 06, 2007, 17:04:17 » |
|
Zasto...
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 06, 2007, 17:07:49 » |
|
Na kojem je to programu jer nisam još čula za to........
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 06, 2007, 17:10:06 » |
|
Imas na B 92 i na Pink
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 06, 2007, 17:12:04 » |
|
Ah, u koliko sati??? MOžda se navučem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 06, 2007, 17:14:08 » |
|
Pa mislim da imas svakim danom u 22:00 a nedeljom je valjda u 19:30
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*marina*
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 06, 2007, 17:14:43 » |
|
E, ta slikarka je užas!!!! Šlogirala sam se kad sam je videla... I onog odvratnog fudbalera....
|
|
|
Sačuvana
|
"...i ne znam kako razum može ljubavi odoljeti, imat dušu,a ljepotu njenu ne zavoljeti....to je tajna koju čuvam, koja me je vodila, da je ljubav moja NEPOBJEDIVA..." Gibonni
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 06, 2007, 17:17:04 » |
|
hvala, pogledat ću.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 06, 2007, 17:23:04 » |
|
Ti termini su za Pink BH E, ta slikarka je užas!!!! Šlogirala sam se kad sam je videla... I onog odvratnog fudbalera....
Slikarka je stvarno kao vjestica.S onom kosom i kilu pudera i sminke izgleda odvratno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*marina*
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 06, 2007, 17:25:19 » |
|
I onaj tigar (ili leopard, šta je već..) na njoj i na njenoj torbici....uuuuuuh..... nisam je još videla bez šminke, zamisli samo na šta liči bez toga.....)
|
|
|
Sačuvana
|
"...i ne znam kako razum može ljubavi odoljeti, imat dušu,a ljepotu njenu ne zavoljeti....to je tajna koju čuvam, koja me je vodila, da je ljubav moja NEPOBJEDIVA..." Gibonni
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 06, 2007, 17:32:29 » |
|
hehe Torbica sa ogledalom s prednje strane
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*marina*
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 06, 2007, 17:35:26 » |
|
Torbica sa ogledalom s prednje strane uuuuuuuužas....heheehehehe....to moram da nabavim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 06, 2007, 17:37:43 » |
|
Citao sam u njenom profilu da je oduvijek htjela da bude klaun...a ona je gora od njega hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #14 poslato: Maj 06, 2007, 17:49:14 » |
|
Mogu je zamislit:)
|
|
|