G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #15 poslato: Maj 17, 2007, 11:11:07 » |
|
ja nisam ali volim strategije o cemu se radi, daj neki opis!
Ti si imperator i osvajas svemir.Postoji za sada 13 univerzuma i mozes igradi u nekom od njih.Imas svoju planetu i gradiz fabrike za resurse.Pomocu njih pravish brodove i odbranu.U svakom univerzumu imas oko 5-10 hiljada igraca.Takodje mozesh se prikljuciti nekom savezu.I onda objavljujete ratove i tako unistavate druge igrace.Ima tu jos mnogo mnogo za reci pa ti zato preporucujem da procitas FAQ
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #16 poslato: Maj 17, 2007, 11:39:25 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
Miloss92
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #17 poslato: Maj 17, 2007, 22:31:35 » |
|
Ja od online igrica najvise cepam dotu na b.netu...igrica je jako zarazna,preporucio bi je svima...ako nekad naletite na ]_Spirit_[ to sam ja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cinoeye
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #18 poslato: Maj 29, 2007, 21:12:44 » |
|
BF serijal, posebno BF2, ali kako vidim to u Srbiji nije popularno!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
johnny
Member
Van mreže
...You'll never walk alone...
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 30, 2007, 22:56:00 » |
|
Ljudi možete igrati online bilo koju igru koja ima LAN preko programa Hamachi, a čak vam ne treba originalan CD. Nekad se igrao sa Warlords Battlecry!!! Extra je igrica, samo nju sam do pre par godina igrao.. I HeroWar!! svaka čast za izbor... ja sam počeo da igram tek kad su svi prestali online..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Shubi_89
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jul 06, 2007, 16:47:26 » |
|
Wc3 TFT / Guild Wars / Diablo II LOD / WOW igram Online....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sejo323
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jul 09, 2007, 15:39:19 » |
|
e momci za warcraft i cs 1.6 skinite jedan program gg client mnogo je dobar .Omogucava da punite levele,posle svake pobjedzene partije dobijate 250 exp.Ja vec imam 98000 ali tesko je podesiti ga ako znate kako bice vam mnogo interesantno.Mene ne pitajte kako jer je to meni drug napravio.Ja obicno igram dotu sa njim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
johnny
Member
Van mreže
...You'll never walk alone...
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jul 17, 2007, 02:33:46 » |
|
e momci za warcraft i cs 1.6 skinite jedan program gg client mnogo je dobar .Omogucava da punite levele,posle svake pobjedzene partije dobijate 250 exp.Ja vec imam 98000 ali tesko je podesiti ga ako znate kako bice vam mnogo interesantno.Mene ne pitajte kako jer je to meni drug napravio.Ja obicno igram dotu sa njim.
Daj link da skinemo.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Grozdana
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jul 17, 2007, 02:54:24 » |
|
Igrala sam CS dosta dugo...sve dosadi pa i to
|
|
|
Sačuvana
|
I am coming,nobody to stop me,nobody can hold me,nobody controll me...
|
|
|
bebica
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jul 17, 2007, 11:03:17 » |
|
1.CS 1.6 2.WARCRAFT 3.UNREAL TURNAMENT 2004
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jul 23, 2007, 20:27:08 » |
|
Probajte CALL OF DUTY 2 Samo da je malo duzhe... Izuzetno je realna igrica...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
F3aR
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jul 29, 2007, 14:31:30 » |
|
World of Warcraft definitivno najbolji MMORPG za sada.. Samo njega igram trenutno..
|
|
|
Sačuvana
|
Long Live Rock`N`Roll
|
|
|
@ndrej
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jul 30, 2007, 19:06:37 » |
|
Hattrick je preteska igra. Bitefight i BattleKnight su zakon!!!
|
|
|
Sačuvana
|
@ndrej
|
|
|
|