jonika
|
|
« poslato: April 24, 2007, 21:04:04 » |
|
Sta mislite da li posle prave ljubavi moze biti prijateljstva?
|
|
|
Sačuvana
|
Covek ne umire onda kada prestane da dise, vec kad ne moze da zavoli vise!!!
|
|
|
Baky022
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #1 poslato: April 24, 2007, 21:29:52 » |
|
Jonika mislim da musko-zenske varijante drugarstva su apsolutnona mestu..ako te to interesuje:)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jonika
|
|
« Odgovor #2 poslato: April 24, 2007, 21:39:42 » |
|
Baky ja stvarno verujem u musko-zensku varijantu drugarstva i za druzenje sam uvek Ali verovala ili ne moj najbolji prijatelj je zensko. ali moje pitanje je bilo drugarstvo posle ozbiljne veze
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Grozdana
|
|
« Odgovor #3 poslato: April 25, 2007, 00:01:13 » |
|
Definitivno NE
|
|
|
Sačuvana
|
I am coming,nobody to stop me,nobody can hold me,nobody controll me...
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #4 poslato: April 25, 2007, 00:36:30 » |
|
Nista nije nemoguce ali ovo bas...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jonika
|
|
« Odgovor #5 poslato: April 27, 2007, 00:40:25 » |
|
Zasto je ne moguce??? meni je stvarno stalo do moje drugarice i sve bih ucinio za nju kao ni za jednu drugu devojku.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #6 poslato: April 27, 2007, 01:21:28 » |
|
Ako se veza zavrsi na lep nacin i bez nekih zajebancija ne vidim zasto ne bi moglo da bude prijateljstva...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #7 poslato: April 27, 2007, 17:49:51 » |
|
Zavisi sta je za vas prijateljstvo. Ako me on odj*** valjda ce mi biti teze da ga zaboravim ako ga vidim svaki dan. Najvise sto mrzim je... "Ej sorry, ne mozemo vise biti zajedno, hocu da raskinem, ali ostajmo prijatelji, vazi?"
Ma bezi bre.. u tom trenutku bi mu skocila u lice....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jonika
|
|
« Odgovor #8 poslato: April 28, 2007, 00:17:47 » |
|
Zavisi sta je za vas prijateljstvo. Ako me on odj*** valjda ce mi biti teze da ga zaboravim ako ga vidim svaki dan. Najvise sto mrzim je... "Ej sorry, ne mozemo vise biti zajedno, hocu da raskinem, ali ostajmo prijatelji, vazi?"
Ma bezi bre.. u tom trenutku bi mu skocila u lice.... Slazem se sa tobom
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
malena1156
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #9 poslato: April 28, 2007, 18:12:43 » |
|
Ako ćemo gledati realno,mislim da poslije veze i nije moguće baš prijateljstvo kakvo je bilo prije nje.Možete vi zajedno sjesti na piće i sve to,ali uvijek jedno ili drugo mora još uvijek imati neke osjećaje.Ako želite nekoga zaboraviti onda je to prijateljstvo još manje moguće jer biste se još više prisjetili svega što je bilo među vama i pokušavali biste ponovno stupiti u vezu sa tom osobom.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
boba 139
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #10 poslato: April 29, 2007, 22:36:09 » |
|
ako je neko od dvoje voleo,nikad tu ne moze vise biti prijateljstva...a ako je veza bila bezveze,tek na bazi privlacnosti,onda ko zna...mozda....zavisi u kom su fazonu obe strane....mada,u 99% slucajeva nema sansone,jer ce se tu neko nadati da ce ponovo biti necega...a to nije prijateljstvo,ne? mislim,ja sa svojim najboljim ortakom ne bih bila makar bio poslednji na ovom svetu!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
leptiritj_sharenitj
Jr. Member
Van mreže
kakaw bre lichni tekst ? :p
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 03, 2007, 17:02:30 » |
|
hmmmm pa waljda mozhe kao ali ... moji primeri su pokazali suprotno mislim uwek tu ima necheg wishe s nechije strane :s a sa owim dechkom s koim sam sada kada smo raskinuli swe wreme smo se muwali bili ljubomorni da bi se na kraju pomirili sad chekamo bebu mahahahhah shalim se al smo u wezi i lepo nam je
|
|
|
Sačuvana
|
putem do neba putem do sna swe shto mi treba nashla sam nestaje strah tebi kad idem ja
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 09, 2007, 17:46:01 » |
|
Pravo prijateljstvo posle prave ljubavi? Nemoguce.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #14 poslato: Maj 09, 2007, 17:53:53 » |
|
Pravo prijateljstvo posle prave ljubavi? Nemoguce.
To i ja mislim, uvek cu se secati kako nam je nekad bilo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|