nazalost NEostaje.....to je vec reseno ali su nasi politicari mnogo tupavi pa nemogu da shvate(o narodu i da nepricam) i sad se kao dogovaraju sa rusijom njima NIS nama kosovo a na kraju cemo ostati i bez jednog i bez drugog......
ima ona poslovica: tesko onom koga grk hrani a rusi brani
slazem se sa svime sem sa onim nazalost.
naime, ne treba covek biti politicki expert da shvati da ce nam za 10 godina ovim tempom Agim Ceku ili neki muhamed biti predsednik.
ja sam za to da se sacuva ovo malo srbije sto je ostalo jer je ocevidno da albanci(koje ne mrzim) uniste sredinu koju dele sa srbima.
ne zelim da sledeci veliki albanski grad bude Nish, da nam ruse crkve i van Kosova(iako nisam vernik, postujem pravoslavlje kao cistu i cestitu religiju), da treba da pregovaramo sutra oko presevske doline i sl.
ja sam za to da nama ode sever kosova, njima ostatak i to je to.
oni nece u EU jos 20 godina.
sto pre mi udjemo, to cemo pre biti u situaciji da ih exploatisemo, kupujemo njihove firme za dz(vratimo kosvski telekom pod nash) i sl. nije rat jedino sredstvo za dominaciju.
u prilici smo da zavladamo balkanom kao SAD svetom. mozemo da se hebavamo kosovom jos 10 godina i izgubimo ga, budemo slabiji nego sto smo sada, ili da budemo neprejebivi vlasnici balkana.
za 3 klase smo ispred druge drzave u susedstvu po potencijalu koji imamo(rumunija je definitivno druga)
nase je da to iskoristimo.
konacno, izbor je na nama.