Smiley Face
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jun 15, 2007, 12:38:01 » |
|
Siromašni, ON, ma, šta ja znam...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jun 15, 2007, 12:41:44 » |
|
ja samo da saznam ime ove cure iz mojih snova koju sam video nekoliko puta iz daljine, reci cu vam! to je bio eye kontakt posle koga sam morao da sednem, nisam mogao da idem vishe!!!nikad mi se to nije desilo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jun 15, 2007, 12:43:23 » |
|
hehe....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
vesna70
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jun 16, 2007, 00:46:12 » |
|
nisam to odavno osetila i ne bi želela, jer onda odlepim skroz stalno o njemu mislim, ne mogu da spavam,unervozim se u njegovoj blizini, počnem da se preznojavam pa da mucam itd itd odvratan osećaj za mene koja težim miru, harmoniji i čvrstom stajanju na zemlji.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pustinjska_ruza
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 30, 2007, 17:48:07 » |
|
samo 2 slabosti..2 moja andjela za koje bih zivot dala...sin i buduci suprug..ubila bih kad bi ih neko na bilo koji nacin povredio...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jun 30, 2007, 20:27:28 » |
|
ja samo da saznam ime ove cure iz mojih snova koju sam video nekoliko puta iz daljine, reci cu vam! to je bio eye kontakt posle koga sam morao da sednem, nisam mogao da idem vishe!!!nikad mi se to nije desilo
DANKA! DANKA! DANKA! BARBIKA DANKA!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jun 30, 2007, 20:28:28 » |
|
samo 2 slabosti..2 moja andjela za koje bih zivot dala...sin i buduci suprug..ubila bih kad bi ih neko na bilo koji nacin povredio...
Cjenim....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jun 30, 2007, 20:29:34 » |
|
Moco,ja mislim da nema smisla da pricam ovde o tebi,ionako te svi znaju na ovom forumu. Dotichni je vise nego slabost.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jul 01, 2007, 01:59:11 » |
|
Dotichnom su slabost kamioni
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jul 01, 2007, 18:56:41 » |
|
HEH... A tebi??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jul 01, 2007, 20:17:09 » |
|
Nisi ti ne boj se...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jul 07, 2007, 07:09:37 » |
|
moja slabost...jedna glista... i cokolada...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jul 09, 2007, 01:16:12 » |
|
Eeee... Kada ga vidim pogubim se, ne znam gde sam, ne mogu da hodam jer nemam osecaj u nogama, evo sada kada ga se setim sva zatreperim... Bogu hvala sto ga vise ne vidjam...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jul 09, 2007, 19:48:22 » |
|
pa pored barby nashla se josh jedna.... ova je dobila nick sunchica, jooooooooj zemljo otvori se i progutaj me oma.........
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nixacetnik
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jul 12, 2007, 17:45:01 » |
|
Naravno da ima! Srecom, to je moja devojka!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|