mrkva
|
|
« Odgovor #150 poslato: Decembar 09, 2007, 01:00:59 » |
|
I ja sam postala redovan clan Pa normalno,cim si se registrovala:) svako je tako redovan, al nam trebaju ljudi koji ce se ukljuce u spiku na forumu, ne samo da ostave po 10 postova i ciao....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #151 poslato: Decembar 09, 2007, 23:20:52 » |
|
... Kao recimo, Mrkva! Novi članovi mogu da se ugledaju na njega. Mada je njega teško sustići...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #152 poslato: Decembar 09, 2007, 23:47:40 » |
|
Tamara eto, ne 'posti' na postovima.. he he;) kao neki 'početnici'... Pozzić za nju, evo i ovde!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #153 poslato: Decembar 09, 2007, 23:49:54 » |
|
... Kao recimo, Mrkva! Novi članovi mogu da se ugledaju na njega. Mada je njega teško sustići... dela govore o meni zen...heheh hvala na komplimentima....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #154 poslato: Decembar 10, 2007, 18:08:34 » |
|
Tamara eto, ne 'posti' na postovima.. he he;) kao neki 'početnici'... Pozzić za nju, evo i ovde!
PozZdrav i tebi Zen!
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #155 poslato: Decembar 10, 2007, 18:28:29 » |
|
Pozz za Tamaru! Tako se često pozdravljamo da ću to morati da stavim u svoj potpis!!! ... Kao recimo, Mrkva! Novi članovi mogu da se ugledaju na njega. Mada je njega teško sustići... dela govore o meni zen...heheh hvala na komplimentima.... Baš tako Mrkvice, istina. Molim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #156 poslato: Decembar 14, 2007, 19:54:48 » |
|
To shto se ljudi registruju samo da bi skidali muziku, to je njihova stvar. Ionako ima previshe ljudi na forumu... Mnogo je zanimljivije kad nas ima manje...
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #157 poslato: Decembar 14, 2007, 19:57:07 » |
|
visim potencijalnog novo konzumenta kovach foruma....
a iva ima nas mnogo malo i mnogo malo se novih ukljucuju u rasprave.... postaje monotonija
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #158 poslato: Decembar 14, 2007, 19:59:17 » |
|
Pa, eto vam mene... Volim forume, ali chesto ne nalazim zadovoljavajuche sagovornike na njima... Ovaj mi se chini sasvim zadovoljavajuchi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #159 poslato: Decembar 14, 2007, 20:17:12 » |
|
ovde svashta moz da se nadje....za svaciji ukus...hehehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
:) hope
|
|
« Odgovor #160 poslato: Decembar 14, 2007, 20:51:12 » |
|
a i ja bi malo ćakulala ma triba mi malo dok se zaputim.... ai da pregledam sve zanimljive stvari - heh
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #161 poslato: Decembar 15, 2007, 06:45:05 » |
|
To shto se ljudi registruju samo da bi skidali muziku, to je njihova stvar. Ionako ima previshe ljudi na forumu... Mnogo je zanimljivije kad nas ima manje...
Ima istine u tome... Pa, eto vam mene... Volim forume, ali chesto ne nalazim zadovoljavajuche sagovornike na njima... Ovaj mi se chini sasvim zadovoljavajuchi... Drago nam je, jer i mi to mislimo... a i ja bi malo ćakulala ma triba mi malo dok se zaputim.... ai da pregledam sve zanimljive stvari - heh
Kako slatko priča ova naša mala Vila..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #162 poslato: Decembar 15, 2007, 15:08:27 » |
|
Hvala.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
:) hope
|
|
« Odgovor #163 poslato: Decembar 25, 2007, 03:01:03 » |
|
hmm, izgleda da san i ja postala pravi član dočin još visin ovde namisto da gren u postelju, uf, a sutra mi naporan dan.... ... al tila bi napomenit da bi tribalo malo prominit aktivne teme.. ajte ljudi, ne mogu stalno govorit šta upravo radin i šta san pri radila...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #164 poslato: Decembar 25, 2007, 04:31:00 » |
|
Jesi jesi A teme.. pa vidi: čim su teme aktivne znači ne treba da se menjaju, a one koje nisu aktivne, možda to i zaslužuju... Ali uvek smo otvoreni za nove teme, šta kažeš na to Vilo? Jel' ima neka nova, koju bi ti ovde postavila?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|