the cool
|
|
« Odgovor #375 poslato: Septembar 13, 2009, 22:26:19 » |
|
Kako da podjelim fajl u vise jedinica naprimjer od po 10mb ili manje kako bih ga mogao poslati preko mejla? Hvala unaprijed!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #376 poslato: Septembar 13, 2009, 22:49:35 » |
|
Uzmi WinRAR program. Tamo ćeš učitati taj fajl i u opcijama izabrati kompresovanje fajla, sa varijantom da ga podeli u više fajlova, veličina koje ti izabereš: standardno su flopi disk 1.4mb, 100mb zip drajv, cd 700mb i tako dalje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
the cool
|
|
« Odgovor #377 poslato: Septembar 14, 2009, 09:37:21 » |
|
Hvala ZenTale, uspio sam! Imam jos jedan problem, skinuo sam muziku sa neta, ali ona je u .flac formatu. Pa postoji li kakav konvertor da je prebaci u .mp3 ili .wav! Hvala unaprijed!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #378 poslato: Septembar 14, 2009, 10:10:08 » |
|
Ok, drago mi je da si uspeo! Što se konvertora tiče, ima ih mali milion. Lično bih ti preporučio nešto što i ne liči na konvertor ali radi i konverziju različitih formata audio fajlova. To je audio plejer Foobar2000. Skini poslednju verziju. U njemu imaš mogućnost da preslušavaš pesme u svim formatima pa i flac-u, i isto tako da ih kovertuješ - ubaciš pesmu u play listu, right click/convert, izabereš format, mesto gde ćeš konvertovati, dsp funkcije-ako ti treba da prebaciš u mono, ili da normalizuješ snimak, ili dodaš kompresor ili eqalizer i tako dalje... U programu, sa dodatnim plug-in-ovima imaš recimo i rezanje postojeće play liste na cd (audio format, a mislim i običan mp3 data-disk). Dobre mogućnosti za obradu nivoa snimka, tagovanje fajla i slično. Uglavnom, veoma mali program, odličan zvuk, odlične funkcije - moja topla preporuka.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #380 poslato: Septembar 21, 2009, 18:34:02 » |
|
Ko moze da mi promeni korisnicko ime ? Profil --> Podešavanja vezana za nalog --> Ime
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
|
aleksejt
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #382 poslato: Novembar 15, 2009, 11:00:34 » |
|
Zdravo, skoro sam se prijavio i sajt je super Da li je download besplatan ili se negde nesto placa. Kad sam otisao da skinem neku pesmu bila mi je poruka >Ispunili ste dnevni limit download-a koji iznosi 10 pesama. A prvi put sam ovde.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #383 poslato: Novembar 15, 2009, 14:02:07 » |
|
sve je besplatno...klikni prvo na banner ispod pa onda na download
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #384 poslato: Decembar 21, 2009, 23:30:26 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #385 poslato: Decembar 22, 2009, 00:10:30 » |
|
Da... dobro pitanje. Imamo književnost. U nedostatku filozofije, tamo stavljamo teme i tekstove. A za posebnu oblast ili preimenovanje oblasti, videćemo sa Kovachem..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #387 poslato: Avgust 10, 2010, 00:25:37 » |
|
kako da stavim gore u avatar slicicu u gif formatu? ne umem nece da mrda
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
kakokoje
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #388 poslato: Oktobar 03, 2010, 18:34:21 » |
|
Pozdrav! Mozete li da u mp3 kolekciju stavite pesme: Leo Martin- Ima vremena; Nena Ivosevic- Kao da me nema; Bisera Veletanlic- Zlatni dan; Pop Masina- Zemlja svetlosti; Rok Masina- Rok masina; Griva- Svega ce biti ali nas vise nikada; Vatreni poljubac- Dorktor za r'n'r? Ne bi bilo lose, bar, jos nesto od ovih izvodjaca da stavite. )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Stulic_
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #389 poslato: Avgust 30, 2012, 15:13:02 » |
|
Treba mi album od Zoster-a "Imači kada", ako ima neki link za free download?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|