kovach
|
|
« Odgovor #330 poslato: Jun 24, 2008, 21:25:52 » |
|
kovach jel može koja nova igrica???
videcemo..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ahimsa
|
|
« Odgovor #331 poslato: Jul 07, 2008, 17:37:09 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Tanja 92
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #333 poslato: Jul 22, 2008, 23:52:13 » |
|
Mene zanima zasto kad sam skinula pesmu od Elene "Prevari nocas onu koju volis", se ispostavilo da je pesma "PRODAVNICA LJUBAVI?"
|
|
|
Sačuvana
|
*ZatO stO si ywek ty, zatO stO i bez mnOgO reci swe razymes, zatO stO si OgrOmnO xOdajyce srce, zatO stO zaslyzujes diwljenje i ljubaw.E zATO TE WOLIM!*
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #334 poslato: Jul 23, 2008, 00:49:53 » |
|
Onaj koji je upload-ovao tu pesmu je sigurno pogrešio u nazivu, a onaj koji je to kontrolisao, takođe nije bio upućen u naziv pesme, već se samo kontrolisao ime izvođača..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #335 poslato: Jul 23, 2008, 01:45:37 » |
|
ја имам питање...хтела сам да поставим мрдајући авић,али се овде на форуму не мрдаааа....зашто?како то да решииим? и још једно...да ли постоји могућност да се аватари мало више виде,не да буду овако малецки ?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #336 poslato: Jul 23, 2008, 01:54:21 » |
|
Njavce, ako sliku tj. avatar postavljas sa kompjutera moguce je da nece da "radi" Probaj da uploadujes prvo sliku na npr. tinypic.com pa da onda odeljak gde pise direct link prekopiras u srednji deo za avatare odnosno onde gde pise link ka avataru pa bi tad i tako trebalo da radi A avatari nazalost ne mogu da budu veci zato sto bi onda previse mesta zauzimali a i ovo je default velicini avatara SMF foruma
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #337 poslato: Jul 24, 2008, 20:47:28 » |
|
Pa da.. Ne volim kad su veliki avatari niti kad se potencira na nekim slikama, neka tvoje rechi govore za tebe..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #338 poslato: Jul 24, 2008, 21:45:20 » |
|
Pa da.. Ne volim kad su veliki avatari niti kad se potencira na nekim slikama, neka tvoje rechi govore za tebe..
Vid' ga ovaj manijak... sta se TI javljas... qq... al' lepo rece...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Miwosh
Jr. Member
Van mreže
Amor omnia vincit! ♥
|
|
« Odgovor #339 poslato: Jul 27, 2008, 16:57:56 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
( \_/ ) This is Bunny! (='.'=) Copy and paste him into your signature help (")_(") him gain world domination!
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #340 poslato: Jul 27, 2008, 22:36:18 » |
|
Odgovor: Zato sto naseg dragog gos'n uvazenog i postovanog i jako voljenog Kovacha mrzi da ubaci jos... Kad se nakani... valjda ce ubaciti...................
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #341 poslato: Jul 29, 2008, 21:45:07 » |
|
Pa nije sad da me mrzi, ne volim ni kad ima previshe smajlica.. Alo mici.. Nemoj da me blatish vishe, to tebi preshlo u naviku izgleda..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jelenche_flip
|
|
« Odgovor #343 poslato: Jul 31, 2008, 16:26:12 » |
|
da otworite galeriju gde cemo da postujemo slike... a ne owako u temu... [=
|
|
|
Sačuvana
|
do u know u made me cry? do u know u made me die?
|
|
|
ristob
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #344 poslato: Avgust 06, 2008, 14:02:43 » |
|
Stvarno, kako se downloaduje muzika ili video? Samo se vrtim u krug od jednog do drugog weba? Kako se downloaduje sa RApidShere.com?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|