ZenTale
|
|
« poslato: Mart 13, 2010, 05:34:30 » |
|
|
|
« Poslednja izmena: Mart 13, 2010, 05:36:28 ZenTale »
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 16, 2010, 01:57:39 » |
|
Da bi ste pročitali tekst, morate da otvorite sliku i kliknete za uvećanje, tek onda je jasno za čitanje. Da čujem komentare, jel' neko pročitao? Jel' neko u toku sa ovim? Osim Ančice..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
:) hope
|
|
« Odgovor #2 poslato: Mart 16, 2010, 10:20:22 » |
|
moram reći da meni taj klik za uvećanje ne radi, ali sam to pročitala u mail-u... A šta reći - poslije gledanja Zeitgeista Duh vremena su mi mnoge stvari jasnije, naročito nakon drugog dijela gdje me zapanjio onaj podatak glede energije i ne samo to... Čini mi se da bismo mogli pomoću interneta stvarno stati u kraj tim modernim Hitlerima jer se ne može kontrolirat kao svi drugi mediji. Trebao bi samo netko tko bi nam djelio savjete koje korake možemo sami napraviti.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #3 poslato: Mart 16, 2010, 20:59:26 » |
|
Ja imam neke ideje... Javljam na pp..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
*AnCiCa*
|
|
« Odgovor #5 poslato: Mart 17, 2010, 01:50:41 » |
|
Da bi ste pročitali tekst, morate da otvorite sliku i kliknete za uvećanje, tek onda je jasno za čitanje. Da čujem komentare, jel' neko pročitao? Jel' neko u toku sa ovim? Osim Ančice.. heh..znas na kom sam fakultetu,pa sam upucena u ovakve probleme i "pretnje " ..a moram da budem bezobrazna i da trazim tvoje ideje sta ciniti po ovom pitanju... :O
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #6 poslato: Mart 17, 2010, 03:36:15 » |
|
Ide... A ako Vam se neki deo dopadne - postavićemo i na forum.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*AnCiCa*
|
|
« Odgovor #7 poslato: Mart 17, 2010, 10:29:16 » |
|
sto se mene tice...ona cela poruka moze odmah copy|paste na forum...da se svi clanovi upoznaju sa predlozima...pa mozda neko dobije jos kakve ideje...ili se seti da zna nekoga itd....
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #9 poslato: Mart 18, 2010, 01:45:29 » |
|
Stavićemo i poruku za sve, ali ne baš copy/paste.. Evo još nešto.. Evropska Komisija je dopustila da se u Evropskoj Uniji za useve koristi GM seme, ignorirajući interese i zabrinutost javnosti. Ja sam potpisao peticiju za nezavisno istraživanje i moratorijum na razvoj GM semena i useva. Sa 1 milion potpisa građana, možemo napraviti službeni pravni zahtev Europskoj komisiji. Prijavite se ispod i dođimo do 1 miliona: http://www.avaaz.org/en/eu_health_and_biodiversity/98.php?CLICK_TF_TRACK
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #11 poslato: Mart 18, 2010, 13:52:42 » |
|
Upisao se.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
*AnCiCa*
|
|
« Odgovor #12 poslato: Mart 18, 2010, 14:20:43 » |
|
potpisala i prosledila na sve mail adrese koje imam...valjda ce se ukljuciti svi...
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
*Layla*
|
|
« Odgovor #13 poslato: Mart 18, 2010, 15:26:15 » |
|
potpisala i prosledila na sve mail adrese koje imam...valjda ce se ukljuciti svi...
Također...
|
|
|
Sačuvana
|
..."tko zna, možda na me čeka neki drugi svijet"...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #14 poslato: Mart 18, 2010, 18:24:24 » |
|
Hvala, čestitam Vam. Idemo dalje sa time, do ostvarenja cilja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|