Marinche
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #30 poslato: Maj 07, 2007, 12:44:00 » |
|
Ma ja je nikad nisam volela... Jeste ona slatka i sve to ali dzaba kad nije normalna...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #31 poslato: Maj 07, 2007, 15:25:02 » |
|
Sta drugo ocekivati od zene koja je koja je sa 17-18 postala jezivo popularna i bogata, nego da od svega toga odlepi. Mislim da je to bio preveliki zalogaj za nju. Zao mi je...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jaaaka
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #32 poslato: Maj 09, 2007, 19:43:04 » |
|
kak je klempava.... hahahahaha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pueblo
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #33 poslato: Maj 11, 2007, 22:18:56 » |
|
sad je odvratna.Kako sam se primao na nju a sad uzas jedan!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
just_girl
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #34 poslato: Maj 12, 2007, 04:12:38 » |
|
Meni je zao nje i njene dece. Tako je mlada.Mozda i nespremna za obaveze koje trazi majcinstvo rodila dvoje dece,razvela se od muza... Stalno su u tom Holivudu skandali... Tamo niko ne moze da ostane normalan... Cudi me da drugi popularni ljudi u Holivudu nisu poludeli kao ona...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Anja 37*
|
|
« Odgovor #35 poslato: Maj 12, 2007, 15:47:03 » |
|
e sad nosi neku braon periku...opet ide na ples....kazu da joj je mnogo bolje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
muyaga
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #36 poslato: Maj 13, 2007, 00:59:13 » |
|
ma ona je meni cool sta fali sto je cura malo pukla...ok..malo vise pukla
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
banovic
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #37 poslato: Maj 15, 2007, 20:25:31 » |
|
prije je bila bar zogodna iako nije znala pjevat,sada je ruzna i nezna pjevat.KOJA KOMBINACIJA....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nina92
|
|
« Odgovor #38 poslato: Maj 15, 2007, 22:59:19 » |
|
Jadna Britney...
|
|
|
Sačuvana
|
If You Love Me,Than-THANK YOU! If You Hate Me,Than- FUCK YOU!!!
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #39 poslato: Maj 15, 2007, 23:08:49 » |
|
prije je bila bar zogodna iako nije znala pjevat,sada je ruzna i nezna pjevat.KOJA KOMBINACIJA....
He,he :D:D DA!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jun 18, 2007, 22:02:46 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Jelena.smile
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jun 18, 2007, 22:11:36 » |
|
Da li verujete da je ovo ona lepotica?Boze,pa zar je morala bas toliko da se unisti...Imala je talenta,sad je propala totalno,ni sminka ni dijete ni perika ne mogu da je sase i vrate joj staru slavu.Malo pre sam slusala njene pesme,extra .
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jun 18, 2007, 22:20:53 » |
|
Kao pesma Bore chorbe. Da to sam ja Da to sam ja, malo sam se promenila... Poslushajte, odlichna pesma
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jun 20, 2007, 01:47:08 » |
|
Jel izasla ona sa lecenja ili je ponovo otisla?
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
IvanOle
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jun 20, 2007, 14:09:09 » |
|
Slava,novac ali ponajviše mediji su je uništili. Teško je kad si u depresiji a tabloidi o tebi izmišljaju svakakve gluposti,umjesto da je puste na miru.I ona snosi krivicu za to što joj se dogodilo,ali ponekad ni sam sebe nemožeš spasiti i držati unutar normalnog života.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|