djakamaister
Member
Van mreže
Revenge is mine and I shall return it!
|
|
« poslato: Mart 21, 2007, 22:23:58 » |
|
Nedavno sam cuo teoriju da se pubertetlije u tim godinama cesto udalje od majke te se nastoje pribliziti ocu - ali to nosi i svoje ''nuspojave'' - naime znanstveno je dokazano da traze curu koja je sto slicnija njihovoj majci - bilo izgledom, ponasanjem ili nacino na koji se ophodi prema njemu... Recite sve sto mislite na ovu temu.
|
|
|
Sačuvana
|
Revenge is mine and I shall return it!!!
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2007, 23:36:42 » |
|
I ja sam cula da decaci ustvari ne traze zenu za zivot, nego drugu majku Tj. i njihove majke bi volele da snajka radi sve tako kao sto one rade, da budu sigurne da je sin u dobrim rukama
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #4 poslato: Mart 22, 2007, 23:56:17 » |
|
Da decaci ne traze devojku vec drugu mamu... 3 bambija za zensek usere...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 06, 2007, 12:58:31 » |
|
Mislim da decki traze curu poput svoje mame, a cure da traze decka poput svog starog..... Zanimljiva teorija...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LiDiJa83
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 22, 2007, 12:33:40 » |
|
Ma oni ne trazem devojku "poput svoje mame" nego moraju da nadju neku koja ce se svideti mami... Hteli ili ne, mama je ta koja daje poslednju reche.. Hahahaha... A shto se devojaka tiche, za to da traze dechka poput svog oca... Ne bih se slozila sa tom teorijom... Mozda tu ima nechega u sluchajevima devojchica koje se vodaju sa po 20 godina starijim mushkarcima; To je ochigledno nedostatak pravog oca i trazenje istog... Al normalne devojke znaju shta hoce i bash to i traze...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 22, 2007, 13:18:28 » |
|
Ma oni ne trazem devojku "poput svoje mame" nego moraju da nadju neku koja ce se svideti mami... Hteli ili ne, mama je ta koja daje poslednju reche.. Hahahaha... A shto se devojaka tiche, za to da traze dechka poput svog oca... Ne bih se slozila sa tom teorijom... Mozda tu ima nechega u sluchajevima devojchica koje se vodaju sa po 20 godina starijim mushkarcima; To je ochigledno nedostatak pravog oca i trazenje istog... Al normalne devojke znaju shta hoce i bash to i traze...
Netacna konstatacija...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LiDiJa83
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 22, 2007, 13:35:39 » |
|
Konstatacija ne moze biti netachna. To je moje mishljenje i ono je za mene ispravno... nisam rekla da je to shto ja kazem zakon i da sad svi treba da ga poshtujete, al u svakom sluchaju ne mozesh rechi da je nechije mishljenje "netachno"... btw, shta je tu "netachno? Ovo za mushkarce, predpostavljam?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 22, 2007, 15:56:55 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 22, 2007, 20:43:00 » |
|
ne znam, stvarno, ovisi od osobe do osobe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 22, 2007, 20:58:03 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 26, 2007, 16:31:05 » |
|
Ja sam za tu teoriju cula samo na filmovima Ja sam se na primjer, uvijek vise ugledala na oca (i kad sam bila manja a i sad, doduse ne bas toooliko), sto ne znaci da sad trazim momka koji ce biti kao moj tata... dobro, voljela bih da bude pametan kao on ali nista vise (eto razloga zasto kod momaka vise cijenim pamet nego izgled.)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
iT.PekY
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #14 poslato: Maj 27, 2007, 17:00:01 » |
|
U ovome se ne slazem! Ja nikada ne gledam to kako se ponasa moja devojka. Neka se ponasa slicno meni, A kad sam u vezi nikada se ne odvajam od keve,ona mi je bolja od caleta.
ZZ
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|