lejenica
|
|
« Odgovor #75 poslato: Jul 20, 2007, 11:16:11 » |
|
Zagorele su ko...neznam poredjenje... kod nas se kaže ''Ka' ciganski tiganj''
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #76 poslato: Jul 20, 2007, 13:14:33 » |
|
hm....hm... o kome vi to?!?!?!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #77 poslato: Jul 20, 2007, 14:23:32 » |
|
Zagorele su ko...neznam poredjenje... kod nas se kaže ''Ka' ciganski tiganj'' Moracu to da zapamtim...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #79 poslato: Jul 22, 2007, 15:15:42 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #80 poslato: Jul 23, 2007, 11:39:19 » |
|
Zagorele su ko...neznam poredjenje... kod nas se kaže ''Ka' ciganski tiganj'' Moracu to da zapamtim... Dobro je, ja se uvijek smijem kad neko to kaže..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gruvlada
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #82 poslato: Jul 24, 2007, 19:56:46 » |
|
Ljudi macu sto je stef@n postavio je bas COOL
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #83 poslato: Jul 26, 2007, 18:00:44 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #84 poslato: Jul 26, 2007, 19:49:27 » |
|
Ovo sam ja : I ovo : Jao kako je ovaj Garfield slatkish....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #85 poslato: Jul 27, 2007, 11:41:57 » |
|
Ona slika za beretke je EXTRA!!!!! xaxaxaxaxaxa
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #86 poslato: Jul 27, 2007, 16:24:02 » |
|
Ona slika za beretke je EXTRA!!!!! xaxaxaxaxaxa
Predlozhio sam da shtampaju takve majce... Chisto da zezamo one placenike...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #87 poslato: Jul 28, 2007, 18:11:00 » |
|
Kome si predlozio? Hocu ja jednu, mnogo dobra fora...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #88 poslato: Jul 28, 2007, 20:00:52 » |
|
Nekim likovima... Nisu shtampali... Ima one kao moj avatar, ali se prodaju k'o alva... ja imam jednu, ali je nedam za 1000000000 E, dobio sam je od jednog pripadnika iz JSO, trenutno u CZ.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #89 poslato: Jul 29, 2007, 13:53:39 » |
|
Nekim likovima... Nisu shtampali... Ima one kao moj avatar, ali se prodaju k'o alva... ja imam jednu, ali je nedam za 1000000000 E, dobio sam je od jednog pripadnika iz JSO, trenutno u CZ.
ne bih ja ni nosila vukove, meni to nije interesantno, a i svi ih imaju... Majice koje ja nosim ima malo ljudi... Jel mogu ja sama da je napravim ili je patentirana?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|