bubi_blue
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jul 01, 2007, 12:27:51 » |
|
aktivno razmisljam da zavestam organe.ali imam 23 godina pa mi je bezveze trip.nemam pojma.ali hocu sigurno.plemenitost treba siriti.samo ne bih zavestala srce...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jul 01, 2007, 20:35:00 » |
|
Dao bi organ nekom ortaku, nekom iz familije, i dok sam zhiv, ali kad umrem ocu da me celog spuste u raku, chisto da me ne seckaju mrtvog...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jul 02, 2007, 02:10:31 » |
|
Bih... uvek...za bilo koga...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
MileS
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 08, 2007, 09:13:06 » |
|
Bicu...Sigurno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jul 09, 2007, 01:06:45 » |
|
Donirala bih organe ali samo pod uslovom da ta osoba nije nikakav kriminalac ili ubica ili silovatelj ili pedofil... Ne znam kako bih to mogla da znam ali trazila bih neku vrstu potvrde...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jul 09, 2007, 01:29:55 » |
|
Da,naravno...i nemam nista protiv zavestavanja organa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #37 poslato: Jul 09, 2007, 09:10:02 » |
|
sto da ne ... al' kad umrem, necu da me seckaju dok sam ziva
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jul 09, 2007, 11:14:33 » |
|
Ja necu mrtvog da me seckaju... Dao bi koshtanu srzh sutra, nije problem, ali pod uslovom da primalac nije pedofil ili peder...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jul 09, 2007, 12:16:53 » |
|
dao bih bilo kome, al samo kad umrem, ne bi neshto da se isprobavaju na meni dok sam ziv. a krv sam davao nekoliko puta.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jul 09, 2007, 15:13:39 » |
|
Ja necu mrtvog da me seckaju... Dao bi koshtanu srzh sutra, nije problem, ali pod uslovom da primalac nije pedofil ili peder...
sta imas protiv pedera ... svi smo mi ljudi
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jul 09, 2007, 15:16:00 » |
|
Ja jesam, oni nisu... Isto ti je peder i pedofil kao i normalan chovek?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jul 09, 2007, 15:17:52 » |
|
ok, pedofili i nisu bas pri sebi ... ali pederi ... svako ima pravo na svoje misljenje i potrebe, ako im se svidjaju muskarci to je njihova stvar, nisu nikog ubili
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jul 09, 2007, 15:19:39 » |
|
OK, nemogu da se svadjam sada...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jul 09, 2007, 15:24:29 » |
|
ha ha ha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|