ChEtNiK
|
|
« Odgovor #135 poslato: Jun 15, 2007, 20:11:18 » |
|
Zar vi nikad niste pogledali ni jedan jedini snimak. (npr. Srebrenica)
Da li si ti gledala snimak gde Oric peche zhivog choveka na razhnju? ?? Nisi ti normalna da prichash o nekoj pravdi. Muchi i ubije 3200 ljudi i dobije 2 godine zatvora!!! To ti je 6 sati po choveku. Ja da ukradem chips u prodavnici dobio bi vishe od 2 godine zatvora
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #136 poslato: Jun 15, 2007, 20:29:29 » |
|
Hallo bolan!!! A Karadžić i Mladić: 0 GODINA 0 MJESECI 0 DANA... Ajde da vidim, taj snimak, pošalji mi ga, RADO ću ga odgledati.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #137 poslato: Jun 15, 2007, 21:11:54 » |
|
E sad je dosta! Ja sam fino upozorio...uvazavam svacije misljenje ali rekao sam da nema nacionalizma
LOCK
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #138 poslato: Jun 15, 2007, 21:37:20 » |
|
Od mene ide unlock jer je tema zanimljiva. Sve ostale poruke koje nisu u vezi sa naslovom bice obrisane.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #139 poslato: Jun 15, 2007, 21:40:31 » |
|
kovach zar ne mislis da ovdje vec ima previse takvih poruka
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #140 poslato: Jun 15, 2007, 21:43:44 » |
|
Od sada pa na dalje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #141 poslato: Jun 15, 2007, 21:44:04 » |
|
STEFANE SAMO DA SE NADOVEZEM NA OVO STO JE REKAO KOVACH, MISLIM DA JE TO OPTPUNO OK A INACE EVOLUCIJA
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #142 poslato: Jun 15, 2007, 21:55:16 » |
|
vec ima dovoljno mrznje
opet ce poceti s ovim ali kovach hoce unlock ja se ne slazem
jos jedna poruka u kojoj je iznesen nacionalizam i stvarno ide lock
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #143 poslato: Jun 15, 2007, 21:57:55 » |
|
niste fer zakljucali ste djanija a ovo otkljucali, glupa tema
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #144 poslato: Jun 15, 2007, 22:02:44 » |
|
Tema nije naivna uopshte, a kamoli glupa.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #145 poslato: Jun 15, 2007, 23:44:43 » |
|
E sad je dosta! Ja sam fino upozorio...uvazavam svacije misljenje ali rekao sam da nema nacionalizma
LOCK
Poslacu joj klip na PP i to je dosta. Ionako nebi stavio na sajt, previshe je nasilan.
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #146 poslato: Jul 27, 2007, 10:57:33 » |
|
LOCK
Poslacu joj klip na PP i to je dosta. Ionako nebi stavio na sajt, previshe je nasilan. posalji i meni zanima me...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #147 poslato: Jul 27, 2007, 14:08:36 » |
|
Jooj, što mrzim ovu temu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #148 poslato: Avgust 07, 2007, 08:59:16 » |
|
haha.opet cemo da se zakrvavimo oko ove teme.uh kad se setim.haha.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #149 poslato: Avgust 07, 2007, 12:59:49 » |
|
necemo... proshli put je bilo krvi do kolena...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|