|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #241 poslato: Jun 24, 2007, 09:44:52 » |
|
takodje, pridruzujem se zeljama i pozdravima... hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #243 poslato: Jun 30, 2007, 16:51:44 » |
|
ne brini se...nisi jedina... hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
issy-the-Genius
|
|
« Odgovor #245 poslato: Jul 01, 2007, 02:51:37 » |
|
Ni ja nikog ne mrzim... Osim jednu osobu, mada ona nije tu tako da od vas nikog ne mrzim... I kako ja to volim da kazem... Voli vas issy!
|
|
|
Sačuvana
|
The DJ is my bodyguard !
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #246 poslato: Jul 01, 2007, 07:42:16 » |
|
Mrzim Bijelo Polje i Pljevlja,xa! i molim drage susjede Srbiju ili BiH ako hoce da ih pripoje sebi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #247 poslato: Jul 01, 2007, 12:29:02 » |
|
hehe... A što ti to mrziš??
Mrzim...NIŠTA... Danas sam bash nesto fina... heheheh
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #248 poslato: Jul 01, 2007, 15:27:49 » |
|
Mrzim Bijelo Polje i Pljevlja,xa! i molim drage susjede Srbiju ili BiH ako hoce da ih pripoje sebi.
Vrlo rado prisvajamo tudje teritorije u zamenu za neispravne meshalice za malter. Tako glasi moj oglas... Niko se josh nije javio osim Dodika, ali on 'oce ispravne meshalice, kazhe chovek gradi kucu...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #249 poslato: Jul 02, 2007, 10:48:24 » |
|
HEHE... Dodik je bash neki smijesan lik... Malo seljakast...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #250 poslato: Jul 02, 2007, 10:58:02 » |
|
Mrzim dosadasnju najbolju drugaricu koja mi se uvlaci a svasta prica za mene.Hvali se svojim faxom i izaziva me dok je negde ne sacekam pa je tako umlatim da ce joj ostaci tela biti pobacani po gradu kao onaj kreten sto je zaklao roditele pa pobacao delove tela po citavom novom sadu.aaaaa!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #251 poslato: Jul 02, 2007, 11:00:29 » |
|
DOBRO, DOBRO... Smiri se, sve je OK... Diši duboko... Udahni...izdahni...udahni... Ta prijateljica je vjerovatno kretenska koza, samo je fino, kulturno otpili, i sve ce bit OK...
Jesam ti zaboravila reci...IZDAHNI?? hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #252 poslato: Jul 02, 2007, 11:30:42 » |
|
Mrzim dosadasnju najbolju drugaricu koja mi se uvlaci a svasta prica za mene.Hvali se svojim faxom i izaziva me dok je negde ne sacekam pa je tako umlatim da ce joj ostaci tela biti pobacani po gradu kao onaj kreten sto je zaklao roditele pa pobacao delove tela po citavom novom sadu.aaaaa!
Treba pomoc?
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #253 poslato: Jul 02, 2007, 12:37:33 » |
|
Nemoj, ti bi bio ko i svaki chetnik, pa bi iblo loshe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #254 poslato: Jul 02, 2007, 12:41:45 » |
|
Shto bi bilo loshe? Tachno kao da treba moja pomoc...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|