a eo šta ja mislin o prevari: naravno, opće ne opravdavam varanje - ako te netko stalno vara zna se o čemu se tu radi i kako se to rješava. Ali, ako su dvoje u vezi pa naiđe netko treći,i onda jedan iz veze se zaljubi u tu osobu, naravno bez nakane, ali može se desit... e pa to je već nešto više i protiv toga nemoš ništa.
Eo, ja iman jedan osobni primjer. Hodala san s jednim, čak se i dogovorila za doček Nove skupa s ekipom, međutim, naiša je - uh, kako bi rekla (duga priča), al ukratko, drugi. Rekla san ovome s kim san hodala da ne mogu bit više s njim zbog toga, i on je to teška srca prihvatio ali san ipak morala održat obećanje i s tom ekipom smo dočekali Novu, i ostali smo prijatelji i danas. Znam da je patio za mnom, al štaš- vrime čini svoje. Najbitnije u svakoj vezi, kao i u svemu je iskrenost. Protiv srca se ne možeš borit.
U braku je već to drugčije. Tu trebaš pazit da ne bi ni doša u takvu situaciju, a i ako ti se netko i svidi, mani se toga dok ne bude kasno. Jer, brak je svetinja i nikakvi izvanbračni ispadi ne dolaze u obzir.