nixacetnik
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jul 12, 2007, 17:43:40 » |
|
To su klinacki fazoni!
Ja sam varao dok sam bio mladji, bio mi je merak kad na oci prevarim neku i to mi oprosti... Ali davno proslo vreme, sa godinama dolazi ozbiljnost!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
perke21
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jul 13, 2007, 00:08:50 » |
|
Nisu to klinački fazoni nego je to nezrela osoba
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ninamus
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jul 13, 2007, 01:02:24 » |
|
Zashto to nazivate varanjem? Smeshno! O tome moze da se prica danima i nikada se ne moze znati ko je tu koga prevario. Sudbina je mozda ta koja je prevarila oboje....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shokovi
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jul 14, 2007, 16:02:46 » |
|
Ako prevaris nekoga,to znaci da ti nije dovoljno stalo do te osobe...takodje,ako se desi obrnuta situacija,nemojte se mnogo nervirati-ta osoba vas ne zasluzuje!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alexandrica
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jul 22, 2007, 19:31:31 » |
|
ja sam varala,kad mi decko s kojim sam u vezi nije znacio,bila sam prevarena...i bila sam devojka s kojom je jedan decko prevario svoju devojku...u 3 prici sam se najgore provela...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
NARCIS_a
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jul 22, 2007, 19:45:06 » |
|
ja sam varala,varacu,kome smeta i njega cu!!!!!!!!!!!!!!!! ne znam za vas ali ja sam skroz za one otvorene veze nego za ljubomorne ispade i tako nesto! dok smo mladi zivimo zivot,kad ostarimo necemo imati koga (a ni sa kime) da varamo tako da je mnogo sladje sad nego nikad! ljubim sve koji su uz mene )))))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jul 22, 2007, 23:49:59 » |
|
Ovde je bash dosta nezrelih........i posle vam krivo kad vas partner prevari......eeeeee Srpska omladino......kukala vam majka.........odavno nema prave i iskrene veze izmedju momka i devojke........sve se svelo samo na jedno.......i posle se cudimo shto sve ima vishe devojaka ispod 18 godina koje izvrshe abortus........ cccccccccccc
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jul 23, 2007, 04:17:38 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 23, 2007, 07:41:30 » |
|
Taj aforizam sam sluchajno nashao i svidjao mi se.........eeee sad ovo prvo ako si punoletna vrlo rado bih se udao za tebe........chuvao te,mazio,pazio......
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jul 23, 2007, 07:57:58 » |
|
Ljubav se širi forumom... lepo. Kapiram smisao, ali neznam kako će muškarac da se uda?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 23, 2007, 08:08:36 » |
|
Ljubav se širi forumom... lepo. Kapiram smisao, ali neznam kako će muškarac da se uda?
ne znam ni ja ali predpostavljam da je "maza0709" zhensko.........ima niz primera kad se mushkarac "uda" tj ode da zhivi kod zhene.......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jul 23, 2007, 15:31:39 » |
|
Pa tu ste sa godinama i maza0709 je zhensko... A shto se tiche prevare, ja nikada nebi oprostio svojoj devojci, za mene je to IZDAJA... Ali kako moj ortak kazhe "100 ljudi 100 cudi, 100 zhena 200 sisa"
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
čika Zoki
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jul 26, 2007, 18:26:30 » |
|
da vam cika Zoki kaze, i prevara je sastavni deo jednog zdravog odnosa..prevara radja ljubomoru, ova opet davno izgubljenu ljubav.. i takoo..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #73 poslato: Jul 26, 2007, 21:46:26 » |
|
Eto ti iskustva..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
smaf
|
|
« Odgovor #74 poslato: Jul 30, 2007, 21:59:54 » |
|
Mislim da ne treba varati ali zivot je jedan i mislim da treba probati i to tako da mislim da treba varati!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|