RODJO
|
|
« poslato: Mart 03, 2009, 18:28:44 » |
|
cao molim vas ako neko zna kako da se spojim s posla sa mojim kompom kuci na daljinu a o tome nemam pojma
molim vas sta mi je potrebno ili kako
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
RODJO
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 03, 2009, 20:00:01 » |
|
resio sam
ovo je dobra stvar
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #2 poslato: Mart 03, 2009, 22:02:53 » |
|
A cime si resio?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #3 poslato: Mart 03, 2009, 23:28:16 » |
|
da i mene zanima ?
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
RODJO
|
|
« Odgovor #4 poslato: Mart 04, 2009, 01:51:25 » |
|
skinuo sam program Logmein i instalirao i pratio uputstva i posle sam otiso kod komsije i otiso na sajt Logmein.com i tamo se ulogujes sa tvojim podacima tamo sto si uneo u instalaciji i pita te dal hoces da se spojis sa kompom i vala radi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
RODJO
|
|
« Odgovor #5 poslato: Mart 04, 2009, 01:55:13 » |
|
a sad ovo pisem kod kuce preko komsijinog kompa
trenutno sam spojen na njegov komp
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #6 poslato: Mart 04, 2009, 02:23:56 » |
|
Zgodno.. Ali sigurno ti nije trebao tvoj komp da dodjes na Kovach? Pretpostavljam da je to zbog drugih stvari koje imash na njemu.. Jel rade i programi ili samo skidas podatke?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
RODJO
|
|
« Odgovor #7 poslato: Mart 04, 2009, 02:30:31 » |
|
sve radi ali pazi ovo nije hackovanje ovo sam uradio u prisustvu komsije da nebude da sam mu nesto brljavio po kompu i naravno da ovo radi moras da imas upaljen komp kod kuce ovo je cisto samo kad budem negde i treba mi nesto sa mog kompa samo se ulogujem i posaljem mejlom ili nekako.
Ovo koriste vece firme za nadgledanje i popravke nekih sitnih gresaka u sistemu itd.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #8 poslato: Mart 04, 2009, 02:35:03 » |
|
Super. A kad smo vec krenuli da te ispitujemo, reci nam samo jos da li i na tom komsijinom kompu moras da nesto instaliras, ili to nije potrebno?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
RODJO
|
|
« Odgovor #9 poslato: Mart 04, 2009, 02:44:56 » |
|
ja jesam instalirao kod njega da i on moze tako da pristupi sa posla na njegov
u sustini netreba jer ides na taj sajt i odatle se ukljucujes na svoj komp.
vazno je da imas na tvom.Jer tamo kucas svoj e-mail+sifru i kad se konektuje jos jednu sifru da se otvori komp i pojavljuje se screen
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
RODJO
|
|
« Odgovor #10 poslato: Mart 04, 2009, 02:45:55 » |
|
oces da probas? ako oces poslacu ti na pm podatke
samo reci ja cu posle lako da promenim
|
|
« Poslednja izmena: Mart 04, 2009, 02:48:58 RODJO »
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #11 poslato: Mart 04, 2009, 02:51:16 » |
|
Hvala Rodjo! Mozda mi i zatreba, i onda cu znati sta da uradim.. Pa sta ja znam.. Hajde, posalji na pp podatke, pa na kratko da vidim..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #12 poslato: Mart 09, 2009, 14:50:04 » |
|
Po meni najlaksa stvar je Teamviewer. Idite na sajt www.teamviewer.com ispratite proceduru skinite vrlo malo izvrsni fajl pokrenete i to je to. Isto to treba uraditi i na drugom racunarau.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|