Sa*ki
|
|
« poslato: Februar 25, 2007, 14:57:05 » |
|
1. Svaka boca Coca-Cole je uvijek pod dobrim pritiskom. 2. Kako god da je promućkaš napravi se pjena. 3. Coca-Cola prija i ujutro i uvečer i prije i poslije jela. 4. Možeš je miješati sa drugim pićem, a da zbog toga ne nastradaš. 5. Okus Coca-Cole je isti i u različitim pakiranjima. 6. Koliko god da je piješ ona se ne umori. 7. Coca-Cola se ne može pokvariti. 8. Coca-Colu možeš konzumirati čim ju kupiš i ona neće pomisliti da si laka ženska. 9. Coca-Cola će strpljivo čekati da ju popiješ kada ti to budeš htjela. 10. Samo od tebe ovisi hoćeš li ju popiti sama ili ćeš je podijeliti s nekim. 11. Sa Coca-Colom ti ne može biti dosadno. 12. Coca-Cola ne može biti nervozna, umorna ili neraspoložena. 13. Od Coca-Cole ne možeš ostati u drugom stanju. 14. Ako je na prvom programu utakmica ili dnevnik, ti možeš mirno gledati film na drugom zajedno sa svojom Coca-Colom. 15. Coca-Cola ti neće zamjeriti ako kupiš neku skupu haljinu. 16. Kad ideš u goste možeš ponijeti svoju Coca-Colu, a i ne moraš. 17. Nitko ti ne broji koliko si Coca-Cola popila u životu. 18. Coca-Coli je svejedno da li ti je prvo piće i uvijek je najbolja. 19. Bez Coca-Cole se može. 20. Coca-Cola se ne buni kad je držiš na ledu. 21. Ako otvoriš Coca-Colu i ne popiješ je, ona se ne žali na bolove. 22. Svaku Coca-Colu možeš piti 5 minuta ili sat. Koliko ima takvih muškaraca? 23. Kad popiješ jednu Coca-Colu ostale ne idu na spavanje. 24. Coca-Cola nikad nema naporan dan i nikad nije umorna.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
davor
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 07, 2007, 17:41:09 » |
|
A,jel zna neko zašto je pivo bolje od žene? Meni su objadve(žena i piva)prirasle srcu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #2 poslato: Mart 07, 2007, 18:14:26 » |
|
Imam taj poster u sobici zakacen "10 razloga zasto je pivo bolje od zene"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 06, 2007, 19:45:21 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 07, 2007, 15:12:27 » |
|
Konacno neko nesto pametno da kaze!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 07, 2007, 17:03:40 » |
|
19. Bez Coca-Cole se može.
He...pa moze se i bez muskaraca Ali dobri razlozi u svakom slucaju....hehe....
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 08, 2007, 09:30:53 » |
|
Heh... Pa, bez muškarca se....ne može u potpunosti:) Treba nekog da zezaš i da nekog galamiš, a to Coca - Colu ne možeš:)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 09, 2007, 00:04:23 » |
|
Hehe...pa ono tu si u pravu... Kome da zvocas ako ne muskaracu... A kada bi to radila coca-coli bilo bi 'malo' cudno...heh... Ali ipak...ma moze se i bez toga...hee
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 09, 2007, 16:14:39 » |
|
Heh... Pa, bez muškarca se....ne može u potpunosti:) Treba nekog da zezaš i da nekog galamiš, a to Coca - Colu ne možeš:)
Mozes, ali cemu galamiti na Coca Colu kad se ona posle toga nece truditi da bude bolja?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 09, 2007, 17:30:27 » |
|
Mozes, ali cemu galamiti na Coca Colu kad se ona posle toga nece truditi da bude bolja? Da, i kad te posle nece poljubiti sa malom recenicom, "izvini, ti si uvek u pravu, samo ne moj vise da se deres. Usi mi probijas, bre"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 09, 2007, 21:32:21 » |
|
Hehe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
leptiritj_sharenitj
Jr. Member
Van mreže
kakaw bre lichni tekst ? :p
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 10, 2007, 19:24:17 » |
|
hahahaha Kako god da je promućkaš napravi se pjena pa gde je razlika xaxaxaxaxaxax
|
|
|
Sačuvana
|
putem do neba putem do sna swe shto mi treba nashla sam nestaje strah tebi kad idem ja
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 10, 2007, 21:58:44 » |
|
Hehehhehehehe
|
|
|