ChEtNiK
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jun 15, 2007, 19:35:00 » |
|
Na Drini cuprija - Andric "Gvozdeni rov" Milorada Ulemeka Legije. Prochitajte, knjiga je odlichna.
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jun 15, 2007, 19:52:53 » |
|
Ovu prvu hoću, jer sam je odavno htjela prochitati...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jun 15, 2007, 20:01:51 » |
|
A drugu? Knjiga je odlichna samo neznam da li bi se tebi dopala ( Radnja se odvija vecinom u rovu kod Doboja, u tvom kraju, za vreme rata)
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jun 15, 2007, 20:30:52 » |
|
pa, možda nekad kad budem imala vremena...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jun 15, 2007, 20:36:07 » |
|
A drugu? Knjiga je odlichna samo neznam da li bi se tebi dopala ( Radnja se odvija vecinom u rovu kod Doboja, u tvom kraju, za vreme rata)
u mom rodnom mjestu...to cu morati procitati inace "Na drini cuprija" i "Tom Sojer" su mi omiljene
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jun 15, 2007, 20:37:14 » |
|
A, znal iko neku internet biblioteku??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jun 15, 2007, 21:55:05 » |
|
ana karenjina
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Homer Simpson
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jun 15, 2007, 22:04:29 » |
|
Kamasutra! Jelena 1993 i Jelena 2000 Da vincijev kod Lajanje na zvezde I sve knjige od Paola Koelja
|
|
|
Sačuvana
|
Nasmesi se, to je druga najlepsa stvar koju mozes da uradis sa svojim usnama!! Moderator nije privilegija vec obaveza!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 25, 2007, 20:43:33 » |
|
Milorad Ulemek Legija - "Juda"
Zaplet je vrh
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
maraya
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 25, 2007, 21:30:24 » |
|
druzhina pere kvrzice
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jul 27, 2007, 10:59:33 » |
|
Da li je iko citao najnovijeg Potera? Ako jeste nemojte da kazete kako se zvarsava samo recite da li vam se dopala ili ne...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jul 27, 2007, 11:31:14 » |
|
alhemichar, jelena 1993, noz, i josh neke a zaboravio sam kako se zovu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alexandrica
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #73 poslato: Jul 27, 2007, 11:38:30 » |
|
KAD SU CVETALE TIKVE najjaca knjiga...savrsen roman
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #74 poslato: Jul 27, 2007, 13:59:55 » |
|
Da li je iko citao najnovijeg Potera? Ako jeste nemojte da kazete kako se zvarsava samo recite da li vam se dopala ili ne...
Kako se zove najnoviji?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|